Arkadaşlar, PC aldım ve 6 ay civarı oldu. Önceden herhangi bir oyunda 65 derece iken artık 69 civarı alıyorum. İşlemcinin termal macunu biterse ekran kartının ısısı artar mı?
Macun bitmez zamanla özelliğini yitirmeye başlar, 6 ayda hiçbir şey olmaz(ucuzluk macun değilse), sıcaklığın yükselmesinin sebebi havaların ısınması-kasanın tozlanması-kasanın küçük olması-kasa fanlarının yetersiz olması.
Benim de pcyi alalı 11 ay oluyor bi temizleyecek vakit bulamadım ben de farkı hissediyorum öndecen valo 200fps altına düşmezken şimdi bazen 120leri görüyorum. (Tabi valonun da aldığı güncellemlerle doğal olarak istediği gereksinim de artıyor.)
Şimdi diyeceksiniz e zaten yüksek değil mi? diye. Fark gerçekten fark ediliyor kastığı hissediliyor.
Macun bitmez zamanla özelliğini yitirmeye başlar, 6 ayda hiçbir şey olmaz(ucuzluk macun değilse), sıcaklığın yükselmesinin sebebi havaların ısınması-kasanın tozlanması-kasanın küçük olması-kasa fanlarının yetersiz olması.