İşlemcinin VRAM'i ile oynanabilecek oyun önerisi

btnklm61

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir laptopum var VIA V9 Chrome diye Bir ekran kartı var 256 MB Driver'ını bulamadım, indirdim ama olmadı bende işlemcinin VRAM'i ile bir şeyler bulurum dedim. Mafia 1 hayvan gibi kasıyor, CoD 1 falanda GTA 3 adam ışınlanıyor bildiğin. Bir CS 1.6 oynanıyor öneriniz varsa sevinirim.

Half-Life 1 ve Max Payne 1.

GTA 3 oynatamayan bilgisayar bunu nasıl açacak? :)

Aynen.
Half-Life 1 ve Max Payne 1.

GTA 3 oynatamayan bilgisayar bunu nasıl açacak? :)

Half-Life var zaten guzel akıyor ben daha cok hikayelioyunlar bu arada Max Payne'i formatlamadan once yuklemiştim orta derceydi 15 FPS falandı daha da duşuk 2D olabilir yani.

Son düzenleme:
Eski bir laptopum var VIA V9 Chrome diye bir ekran kartı var 256 MB Driver'ını bulamadım, indirdim ama olmadı bende işlemcinin VRAM'i ile bir şeyler bulurum dedim. Mafia 1 hayvan gibi kasıyor, CoD 1 falanda GTA 3 adam ışınlanıyor bildiğin. Bir CS 1.6 oynanıyor öneriniz varsa sevinirim.

Nasıl ya bende de ekran kartı 256 MB GTA 4 Max Payne 2 Mafia 1 çok iyi oynanıyor. GTA 3 oynatmayan PC'yi ilk defa görüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı