İşlemcinizin ve ekran kartınızın modeli nedir?

Masaüstü olarak Ryzen 5 1600 AF, RX 580. Genel olarak memnunum. Benim oynadığım oyunları ve ihtiyacımi karşılıyor fakat, üniversite EEM okuyorum ve masaüstü hiç rahat degil, taşınmıyor, okula göturemiyorum vs. Bu yıl bir laptop alayım dedim dolar ve vergiler arttı. Bakalım, masaüstünü satıp laptop alacağım gibi.

R3 1200 ve R9 270 işlemcimi mecburiyetten aldım ikinci el piyasası çok yüksek olduğu için parayı bulunca R5 3600 e yükseltmeyi düşünüyorum ekran kartınıda 1660 süper almayı düşünüyorum hayırlısı. İşlemcim ve ekran kartımdan memnun olmadığımı söylememe gerek yok sanırım.

Intel® Core™ i5-9300HF ve GeForce® GTX 1650 (G5).

İşlemcinizin ve ekran kartınızın modeli nedir? İkilinizden memnun musunuz? Benim işlemcim i5 3570K, ekran kartım ise RX 570. şahsen memnunum.

Pentium P6100 / AMD 5000 HD. Tamamen çöp. RTX 2060 Super ve Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum.

İ7 4790K ve RX 470. İdare ediyoruz. Zaten ben XBox One ile takılıyorum. Çocuklar Roblox, Minecraft, PUBG Mobile oynuyorlar. Gariban bunların üstesinden geliyor.

Şu an için masaüstü sistem olarak i5-7500 + GTX 1060 6G Dual OC kombinini kullanıyorum, genel olarak şu an için oyun/medya ağırlıklı olarak memnun olsam da dizüstü bilgisayarımda kullandığım GTX 950M 2GD5 + i7-7700HQ, bana işsel alanda sunmuş olduğu hem GPU render hem de çoklu çekirdek işlem performansı noktasında artık tatmin edici sonuçlar vermediğinden dolayı bütün kompleks işlemlerimi tek bir makineden yönetmek istiyorum. Bu noktada güçlü bir masaüstü işlemciye geçiş yapmanın zamanı yavaş yavaş geldi. Diğer bir yandan kendisini emekliye ayırdığım Q6600'ün yanında yatan 750 Ti model kartımı ise i5-2500 ile birleştirip yeniden hayat vermiştim, o sistemi evde kullanan da yok gerçi, kenarda kapalı kutusunda duruyor.

Ryzen 5 1500x ve GTX 1050 Ti kullanıyorum. Çok nadiren hatta hiç oyun oynamadığım için beni tatmin ediyor sistemim.

Sistemin kalan parçaları da markalı ve kaliteli. GPU + CPU değişimi ile istersem canavar yapabilirim ama lüzumsuz harcamaya gerek yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…