İşlemcinizin ve ekran kartınızın modeli nedir?

İşlemcim: Ryzen 5 2600,

Ekran kartım: Sapphire HD 6670 2 GB yeni kart için param yetmedi ve sonuç :D
Battlefield 1'i 1440X900 ekran ölçeklendirmesi %70 Low ayarlarda 30 FPS üstü oynayabiliyorum

Son düzenleme:
i5 10600 + RTX 2070 Super kullanıyorum bende fazla oyun oynayan biri değilim. Bir kere aldım uzun yıllar götürsün diye yalnız bundan önceki R5 2600 ve RX590 şuan elimde fazladan bulunduğu için satışta ekran kartım yani bu sistemim daha tatmin ediciydi intele geçince beni pek tatmin etmedi gibi tabi ilk bilgisayarımdan bu yana intel kullanmış biri olarak söylüyorum pek tatmin etmedi.

İşlemcim i3 2100 ekran kartım GTX 960. Bu işlemciye lanet ediyorum.
i5 10600 + RTX 2070 Super kullanıyorum bende fazla oyun oynayan biri değilim. Bir kere aldım uzun yıllar götürsün diye yalnız bundan önceki R5 2600 ve RX590 şuan elimde fazladan bulunduğu için satışta ekran kartım yani bu sistemim daha tatmin ediciydi intele geçince beni pek tatmin etmedi gibi tabi ilk bilgisayarımdan bu yana intel kullanmış biri olarak söylüyorum pek tatmin etmedi.
RX 590 ve R5 2600 ikilisini satıyor musunuz?

Xeon E5430 ve GTS 450. Önceden E6500 kullanıyordum ve gerçekten ömrünü doldurmuştu. Hiç bir şey oynanmıyordu. İşlemciyi alınca yine biraz biraz oyun oynatıyor. Pek memnun değilim ama yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı