YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 İşlemcim sonradan gelecek sistemi taktım. PSU'yu aktif ettim anakart ışıkları yanıyor lakin kasanın fanlarından hiçbir ışık çıkmıyor. Girişler böyle. Dosya Ekleri IMG-20240521-WA0018.jpeg 218,4 KB · Görüntüleme: 46 IMG-20240521-WA0022.jpeg 64,3 KB · Görüntüleme: 49 IMG-20240521-WA0027.jpeg 74,2 KB · Görüntüleme: 46
İşlemcim sonradan gelecek sistemi taktım. PSU'yu aktif ettim anakart ışıkları yanıyor lakin kasanın fanlarından hiçbir ışık çıkmıyor. Girişler böyle.
Çözüm Marix 21 Mayıs 2024 İşlemcisiz sistem start almaz, PSU'yu sistemden ayırıp, 24 pinden tetiklemeniz gerekir.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 952 21 Mayıs 2024 #2 İşlemcisiz sistem start almaz, PSU'yu sistemden ayırıp, 24 pinden tetiklemeniz gerekir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 Marix dedi: İşlemcisiz sistem start almaz, PSU'yu sistemden ayırıp, 24 pinden tetiklemeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... İşlemci gelince çalışır mı dersin usta. Artı 0 Eksi
Marix dedi: İşlemcisiz sistem start almaz, PSU'yu sistemden ayırıp, 24 pinden tetiklemeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... İşlemci gelince çalışır mı dersin usta.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.072 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #4 İşlemci olmadan sistem çalışmaz. İşlemci gelince tak, sıkıntı yoksa açılïr. Artı 0 Eksi
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.775 Çözümler 123 Yer İzmir 21 Mayıs 2024 #5 YagizRLL dedi: İşlemci gelince çalışır mı dersin usta. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakarak çalıştır sistemi. Görürsün çalışıp çalışmadığını. Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: İşlemci gelince çalışır mı dersin usta. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakarak çalıştır sistemi. Görürsün çalışıp çalışmadığını.
KS KS YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #6 A1peren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakarak çalıştır sistemi. Görürsün çalışıp çalışmadığını. Genişletmek için tıkla... Kısa devre yapmak istemiyorum sistemi 0 aldım içim acıyor Atakan K dedi: İşlemci olmadan sistem çalışmaz. İşlemci gelince tak, sıkıntı yoksa açılïr. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
A1peren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakarak çalıştır sistemi. Görürsün çalışıp çalışmadığını. Genişletmek için tıkla... Kısa devre yapmak istemiyorum sistemi 0 aldım içim acıyor Atakan K dedi: İşlemci olmadan sistem çalışmaz. İşlemci gelince tak, sıkıntı yoksa açılïr. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 952 21 Mayıs 2024 #7 YagizRLL dedi: İşlemci gelince çalışır mı dersin usta. Genişletmek için tıkla... Çalışır çalışmazsa yaz buraya çalıştıralım. Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: İşlemci gelince çalışır mı dersin usta. Genişletmek için tıkla... Çalışır çalışmazsa yaz buraya çalıştıralım.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.775 Çözümler 123 Yer İzmir 21 Mayıs 2024 #8 YagizRLL dedi: Kısa devre yapmak istemiyorum sistemi 0 aldım içim acıyor Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Kısa devre diye bir şey yok hocam. Sen bilgisayara taktığında bilgisayar da yapıyor aynı şeyi. Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: Kısa devre yapmak istemiyorum sistemi 0 aldım içim acıyor Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Kısa devre diye bir şey yok hocam. Sen bilgisayara taktığında bilgisayar da yapıyor aynı şeyi.
KS KS YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #9 Marix dedi: Çalışır çalışmazsa yaz buraya çalıştıralım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim çalışmazsa ilk seni etiketledim haberin olsun Marix dedi: Çalışır çalışmazsa yaz buraya çalıştıralım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim çalışmazsa ilk seni etiketledim haberin olsun A1peren dedi: Kısa devre diye bir şey yok hocam. Sen bilgisayara taktığında bilgisayar da yapıyor aynı şeyi. Genişletmek için tıkla... Yapacaksa bilgisayar yapsın usta manuel olarak ellemek istemiyorum. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Çalışır çalışmazsa yaz buraya çalıştıralım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim çalışmazsa ilk seni etiketledim haberin olsun Marix dedi: Çalışır çalışmazsa yaz buraya çalıştıralım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim çalışmazsa ilk seni etiketledim haberin olsun A1peren dedi: Kısa devre diye bir şey yok hocam. Sen bilgisayara taktığında bilgisayar da yapıyor aynı şeyi. Genişletmek için tıkla... Yapacaksa bilgisayar yapsın usta manuel olarak ellemek istemiyorum.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.775 Çözümler 123 Yer İzmir 21 Mayıs 2024 #10 YagizRLL dedi: Yapacaksa bilgisayar yapsın usta manuel olarak ellemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bu kadar korkak davranmayın. Alın elinize bi ataş vs. iletken bir şey. Belirtilen iki pine sokun. Çok korkulacak bi olayı yok zaten baya basit bi iş. (Doğru yaparsanız) Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: Yapacaksa bilgisayar yapsın usta manuel olarak ellemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bu kadar korkak davranmayın. Alın elinize bi ataş vs. iletken bir şey. Belirtilen iki pine sokun. Çok korkulacak bi olayı yok zaten baya basit bi iş. (Doğru yaparsanız)