İşlemcisiz sistem güç düğmesinden çalışmıyor

ErtugOguz1

Centipat
Arkadaşlar yeni PC topladım. işlemci yok ama kurdum. güç düğmesini bağladım. tüm her şeyi bağladım. fakat güç düğmesinden açılmadı. ancak kısa devre yapınca açılıyor. bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yapmaya çalıştığın şeyi anladım fakat sen ana parçayı takmamışsın açılamaz.

Amacım görüntü almak değil ram falan çalışıyormu görmekti yanlış anlamayın güç düğmesinin bağlantısını yaptığımda çalışmıyor ama kısa devre yapınca çalışıtor
Ramlar ışıklı ama yanmadı

Mesela kasa tanıtımlarında da kısa devre yaparak fanları ve ışıkları yakarlar ama anakart çalışmaz yada ramleri kontrol edebileceğin bir çalışma şekli yaratamazsın kendi başına işlemci olmadan.

@ErtugOguz1 O sistemde bütün fonksiyonların çalışması ile telefonun batarya olmadan (şarja bağlanmadan) çalışması aynı şey, normal ve bütün donanımları+çevre bileşenlerini takıp denemelisin.

İşlemcin olmadığından dolayı açılmıyor olabilir. İşlemcin gelince çalışacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…