İşlemciye fazla termal macun sürmek zararlı mı?

Şimdi taşma derecesi var. İşlemcinin altına sızarsa veya bu gibi durumlar olursa problem teşkil edebilir. Ancak hafif taşmalar problem yaratmayacaktır. Ancak silmek her zaman daha iyi olacaktır.

Detayına kadar da silemedim hocam şimdi.
Az biraz kalmıştır o.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 derece sabit yük altında.

Boşta 45.

Boşta 45 derecenin neresi normal hangi işlemciyi kullanıyorsun? Bu hava da 45 dereceyse yazın boşta en az 55 derecelere hazır ol bu da pek normal gözükmüyor. Yükte 60 derece sabit sıcaklıkta kalması güzel ama, sabit derken hangi yazılım ile test ettin bu 60 derece sonucunu aldın?

Dosya Ekleri

• dddd (2).PNG
    dddd (2).PNG
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
Kanka sorun etme ben ilk sıkışımda pinlerin baya bir tarafına gelmişti :D Sadece sildim ve sistemi güzel bir şekilde kullandım hiç de sorun yoktu, sildiysen kafana takma :D

Boşta 45 derecenin neresi normal hangi işlemciyi kullanıyorsun? Bu hava da 45 dereceyse yazın boşta en az 55 derecelere hazır ol bu da pek normal gözükmüyor. Yükte 60 derece sabit sıcaklıkta kalması güzel ama, sabit derken hangi yazılım ile test ettin bu 60 derece sonucunu aldın?

R5 3600X.

Sıvı soğutmamın radyatörüyle alaklı hocam o konu bayağı pis temizleyeceğim.

Eminsemiz bir sıkıntı yok hocam.

:D bir şey yok be kardeşim ne uzattın bir şey olmaz.
Önceden bende senin gibiydim PC'ye bir şey olacak diye ayağımı bile deydiremiyordum ama bunun ileride başıma çok büyük sorunlar açacağını fakettim ve artık hiçbir şeyi kafama takmıyorum. Sende öyle ol ne olacak fazla sürsen en fazla ne olabilirki?

L

Oyunda 60 derece.
Oradan baktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı