İşlemciye Kasa Fanı Takılabilir mi?

Cooler master Hyper T4 kullanıyorum. Kutunun içinde 2 tane fanların yanlarına takılan alet var. Youtubeda video var. T4 fan yazınca yabancı bir çocuk yapıyor. Soğutucuyu bugün çıkardım yağlamak için ama yağlayacak yer bulamadım :) Belki bu alete dökülmüyordur diye düşünüp ben de o zaman fan alayım dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@furkanak012 hocam ne AMD'si ne diyorsunuz yahu? AMD olup olmaması ile alakası yok.
@Nightswt hocam, eğer bulabilirseniz aynı boyda bir fanı, alüminyum bloğa takabilirsiniz elbette. Ama bulamazsanız, 12 CM fanı, emanet olarak kısa süre kullanabilirsiniz. Ne kadar faydası olur tartışılır. Tahminimce yapmaya çalıştığınız şey şöyle bir şey;
416579

@furkanak012 hocam ne AMD'si ne diyorsunuz yahu? AMD olup olmaması ile alakası yok.
@Nightswt hocam, eğer bulabilirseniz aynı boyda bir fanı, alüminyum bloğa takabilirsiniz elbette. Ama bulamazsanız, 12 CM fanı, emanet olarak kısa süre kullanabilirsiniz. Ne kadar faydası olur tartışılır. Tahminimce yapmaya çalıştığınız şey şöyle bir şey;
Eki Görüntüle 416579
AMD Intel'e göre daha çok ısınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı