İşlemciye kısa süreliğine diş macunu sürmek zarar verir mi?

Donanımlar için sağlıksız bir işlem. Ayrıca sıcaklıklar pek farklı olmayacaktır. Kaliteli bir termal macun alana kadar bilgisayarı kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Hocam fırçalasaydınız bir de.

Diş macunu iletken bir şey değil sadece isminde macun geçiyor diye konuyu açtınız galiba. İşlemci sararmadan fırçalayın bir de(!)

Tamamdır arkadaşlar yarını bekleyeceğim o zaman diş macunu sürmicem teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleme:
Bununla alakalı internette yapılmış testler var. Bilinçli yapılırsa Sanıldığının aksine bir zararı olmaz. Çok zor durumdaysan ve PC acil lazımsa kullanılabilir. Burada dikkat etmen gereken bazı diş macunları çok akışkan sulandırılmış gibi oluyor onlar kesinlikle zarar verir. Yine de sorumluluk almamak adına yapmanı tavsiye etmem tabi.

Hocam diş macunu sulanıp aşağı akarsa işlemci de anakart da gidebilir, bu riski alıyorsanız açın derim. Bunun yerine evde vantilatör varsa getirip kasanın önüne koymak daha mantıklı olabilir.

Yeteri kadar dalga geçilmiş, o yüzden ben de dalga geçmeyeceğim.

Tavsiye etmiyorum. Kaldı ki yukarıda donanımlardan anlamıyorum demişsin. Muhtemelen macun sürmeyi de pek beceremeyeceksin. Tecrübesiz olduğun bir konuda zaten zararlı olan bir şeyi hiç deneme bile.

Madem mesele bir gece, eğer bilgisayarı kullanmak zorunda değilsen bu gece hiç kullanma. İlle de kullanacağım diyorsan kasanın yan panellerini açık bir şekilde kullan sadece. Bu şekilde seni bu gece idare edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…