İşlemciye krem sürmek

Ah canim vazelin biraz fazla ısınmış.

Kusura bakma artık, insanlar senin pc ile birebir aynı donanıma sahip olmayabilirler, senin yük dediğinle onlarınki farklı olabilir, büyüklük yap sen affet onları!

owlplanet dedi:
Kusura bakma artık, insanlar senin pc ile birebir aynı donanıma sahip olmayabilirler, senin yük dediğinle onlarınki farklı olabilir, büyüklük yap sen affet onları!
Merak etme onun işlemci de 95e kadar çıkmış forumlarda. Gayet iyi iş çıkarmış. Bence bu yeni bir akım olacak. Termal macunu bırak vazelin al. Onun hala avon satıcısı olup olmadigindan emin degilim.

Ben çok farklı bir tez üzerinde çalışıyorum bir leğen kurabiyelik hamur karıyorsun sonra işlemci boyutunda küçük toplar halinde hazırlıyorsun sırayla işlemcinin üzerinde yayıp pişiriyorsun. Önemli nokta sistemin overclocklu olması yoksa fazla ısı vermiyor

bazen evde tüp bitiyor işlemci üzerinde çay demliyoruz yumurta kızartıyoruz felan çok iyi oluyor

Dileyen avon krem dileyen vazelin dileyen de kuyruk yağı sürsün. Gönüller bir olsun. Herkese iyi geceler dilerim...

Diş macunu kremden daha iyi. Core 2 Duo ile test ettim. Kremde cidden baya iş görüyor fakat hemen kuruyor.

Bu yöntemi yapmaktaki amacın ne? Çok mu zor termal macun almak?
Her şeyde amaç arayacaksak ne gerek varki bu Dünya'ya hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…