İşlemciye krem sürmek

Sıvı soğutma :D
maxresdefault.jpg

el yapımı sıvı soğutma sistemi :D
elyapimi.jpg

Sıvı soğutma :D
Eki Görüntüle 109281

el yapımı sıvı soğutma sistemi :D
Eki Görüntüle 109282
Kremi'mi teke gecerim :D

Cidden bi ara denemek istiyorum videolu yapicam işlemcinin üstünde çay yapicam. :D Ayrica evet islemcimin 100den sonra cekirdegin gidip - ye döndüğünü biliyorum. :)

Merak etme onun işlemci de 95e kadar çıkmış forumlarda. Gayet iyi iş çıkarmış. Bence bu yeni bir akım olacak. Termal macunu bırak vazelin al. Onun hala avon satıcısı olup olmadigindan emin degilim. :D

Kardeşim avonmuş kesin ayriyetten.

Dosya Ekleri

• received_906023859443933.jpeg
    received_906023859443933.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 463
Sıcaklık değerleri nasıl?

Başlığı görünce trollük yapmak için açıldı sandım bir an için ama herif ciddi ciddi krem sürmüş.

Peki neden krem? Yani çoğu insan alternatif çözüm üretmeden önce sebep - sonuç ilişkisi kurar, her şeyi amacına uygun kullanmak varken. Mesela termal macun çok pahalı bir şey değil alınabilir bir şey ama siz krem kullanarak bence fantazi yapmışsınız. :puro:

Sıcaklık değerleri nasıl?

1. Boşta : 30-35
  2. Yükte : 50-60

Başlığı görünce trollük yapmak için açıldı sandım bir an için ama herif ciddi ciddi krem sürmüş.

Peki neden krem? Yani çoğu insan alternatif çözüm üretmeden önce sebep - sonuç ilişkisi kurar, her şeyi amacına uygun kullanmak varken. Mesela termal macun çok pahalı bir şey değil alınabilir bir şey ama siz krem kullanarak bence fantazi yapmışsınız. :puro:

Hocam napalım yani termal macun 7 gr kargo masrafları dahil 20 TL arko krem 100 gr 3 TL fakiriz hocam biz öyle bir fakirizki fakirlikten ekmeğin arasına ekmek koyup yiyoruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı