taliscq Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 İşlemcime UV yapmıştım ve şimdi o işlemi geri almak, işlemcinin ayarlarını sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
İşlemcime UV yapmıştım ve şimdi o işlemi geri almak, işlemcinin ayarlarını sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm K K kerojann 29 Ocak 2024 taliscq dedi: En sağ sekme dediğiniz yer neresi anlamadım. Eki Görüntüle 2100864 Genişletmek için tıkla... Aşağıda default yazıyor bakın F5 tuşu ona basın daha sonra F10 deyin kaydedin.
taliscq dedi: En sağ sekme dediğiniz yer neresi anlamadım. Eki Görüntüle 2100864 Genişletmek için tıkla... Aşağıda default yazıyor bakın F5 tuşu ona basın daha sonra F10 deyin kaydedin.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 29 Ocak 2024 #2 taliscq dedi: İşlemcime UV yapmıştım ve şimdi o işlemi geri almak, işlemcinin ayarlarını sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin en sağ sekmeden varsayılanlara döndürün sonra F10la kaydedin. Artı 0 Eksi
taliscq dedi: İşlemcime UV yapmıştım ve şimdi o işlemi geri almak, işlemcinin ayarlarını sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girin en sağ sekmeden varsayılanlara döndürün sonra F10la kaydedin.
KS KS taliscq Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 kerojann dedi: BIOS'a girin en sağ sekmeden varsayılanlara döndürün sonra F10la kaydedin. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm belirtmemişim, ThrottleStop uygulamasından yaptım. Artı 0 Eksi
kerojann dedi: BIOS'a girin en sağ sekmeden varsayılanlara döndürün sonra F10la kaydedin. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm belirtmemişim, ThrottleStop uygulamasından yaptım.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 29 Ocak 2024 #4 taliscq dedi: Üzgünüm belirtmemişim, ThrottleStop uygulamasından yaptım. Genişletmek için tıkla... Tamam dediğimi yapın siz o uygulamayı da kaldırın. Artı 0 Eksi
taliscq dedi: Üzgünüm belirtmemişim, ThrottleStop uygulamasından yaptım. Genişletmek için tıkla... Tamam dediğimi yapın siz o uygulamayı da kaldırın.
KS KS taliscq Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #5 kerojann dedi: Tamam dediğimi yapın siz o uygulamayı da kaldırın. Genişletmek için tıkla... En sağ sekme dediğiniz yer neresi anlamadım. Artı 0 Eksi
kerojann dedi: Tamam dediğimi yapın siz o uygulamayı da kaldırın. Genişletmek için tıkla... En sağ sekme dediğiniz yer neresi anlamadım.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 29 Ocak 2024 #6 taliscq dedi: En sağ sekme dediğiniz yer neresi anlamadım. Eki Görüntüle 2100864 Genişletmek için tıkla... Aşağıda default yazıyor bakın F5 tuşu ona basın daha sonra F10 deyin kaydedin. Artı 0 Eksi Çözüm
taliscq dedi: En sağ sekme dediğiniz yer neresi anlamadım. Eki Görüntüle 2100864 Genişletmek için tıkla... Aşağıda default yazıyor bakın F5 tuşu ona basın daha sonra F10 deyin kaydedin.
KS KS taliscq Picopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #7 kerojann dedi: Aşağıda default yazıyor bakın F5 tuşu ona basın daha sonra F10 deyin kaydedin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
kerojann dedi: Aşağıda default yazıyor bakın F5 tuşu ona basın daha sonra F10 deyin kaydedin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.