kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar.
Çözüm nemye 2 Şubat 2025 kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet. Eski termal macun silinip yeni termal macun sürülmelidir.
kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet. Eski termal macun silinip yeni termal macun sürülmelidir.
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 2 Şubat 2025 #2 kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet. Eski termal macun silinip yeni termal macun sürülmelidir. Artı 0 Eksi Çözüm
kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet. Eski termal macun silinip yeni termal macun sürülmelidir.
KS KS kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 nemye dedi: Evet. Eski termal macun silinip yeni termal macun sürülmelidir. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi alalı 2 hafta falan oldu sıfır aldım ona rağmen mi? Artı 0 Eksi
nemye dedi: Evet. Eski termal macun silinip yeni termal macun sürülmelidir. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi alalı 2 hafta falan oldu sıfır aldım ona rağmen mi?
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Şubat 2025 #4 kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet sürülmeli işlemci ile soğutucu arasında boşluğu kapatıp güzel soğutma yapar. Artı 0 Eksi
kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Evet sürülmeli işlemci ile soğutucu arasında boşluğu kapatıp güzel soğutma yapar.
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 2 Şubat 2025 #5 kaganonat dedi: İşlemciyi alalı 2 hafta falan oldu sıfır aldım ona rağmen mi? Genişletmek için tıkla... Evet ona rağmen. İşlemcinin sıfır olması birşeyi değiştirmez. Termal macun ısıyı iletmesi için önemlidir. Artı 0 Eksi
kaganonat dedi: İşlemciyi alalı 2 hafta falan oldu sıfır aldım ona rağmen mi? Genişletmek için tıkla... Evet ona rağmen. İşlemcinin sıfır olması birşeyi değiştirmez. Termal macun ısıyı iletmesi için önemlidir.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Bosluk kalacaktır ı yuzden yenisi sürülmeli. Artı 0 Eksi
kaganonat dedi: Sorum yukarıdaki gibidir hocalarım, saygılar. Genişletmek için tıkla... Bosluk kalacaktır ı yuzden yenisi sürülmeli.
KS KS kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #7 Anladım sağolun hocalarım konu çözülmüştür. Artı 0 Eksi
DJ Sir MC Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 174 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #8 kaganonat dedi: İşlemciyi alalı 2 hafta falan oldu sıfır aldım ona rağmen mi? Genişletmek için tıkla... nemye dedi: Evet ona rağmen. İşlemcinin sıfır olması bir şeyi değiştirmez. Termal macun ısıyı iletmesi için önemlidir. Genişletmek için tıkla... Macun olarak MX4 kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
kaganonat dedi: İşlemciyi alalı 2 hafta falan oldu sıfır aldım ona rağmen mi? Genişletmek için tıkla... nemye dedi: Evet ona rağmen. İşlemcinin sıfır olması bir şeyi değiştirmez. Termal macun ısıyı iletmesi için önemlidir. Genişletmek için tıkla... Macun olarak MX4 kullanabilirsin.
KS KS kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #9 DJ Sir MC dedi: Macun olarak MX4 kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alacağım kule tipi fan yanında tek kullanımlık macun veriyormuş ekstra macuna para vermek istemiyorum hocam. Artı 0 Eksi
DJ Sir MC dedi: Macun olarak MX4 kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alacağım kule tipi fan yanında tek kullanımlık macun veriyormuş ekstra macuna para vermek istemiyorum hocam.
DJ Sir MC Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 174 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #10 kaganonat dedi: Alacağım kule tipi fan yanında tek kullanımlık macun veriyormuş ekstra macuna para vermek istemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Soğutucu alacağını bilmediğim için yazmıştım hayırlı olsun şimdiden bu arada aldığın CPU hangisi ve kaçıncı nesil yazar mısın? Artı 0 Eksi
kaganonat dedi: Alacağım kule tipi fan yanında tek kullanımlık macun veriyormuş ekstra macuna para vermek istemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Soğutucu alacağını bilmediğim için yazmıştım hayırlı olsun şimdiden bu arada aldığın CPU hangisi ve kaçıncı nesil yazar mısın?