İşlemciyi Değiştirdikten Sonra FPS Düşme Sorunu

Anıl Özdemir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Şu anda sistemim aşırı eski ve hala Pentium E5200 kullanıyorum. Bunu değiştirmeye karar verdim ve henüz fazla bütçem olmadığı için Core 2 Duo E8400 aldım ama aşırı bir fark olmadı, hatta 7-8 FPS daha az almaya başladım. Sizce neden böyle olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef ekran kartı darboğazı olmakta. Şöyle ki eski ve yeni işlemciniz arasında gayet büyük bir performans farkı var. Hal böyle olunca da darboğaz oluyor. Ekran kartınızı yükseltmeniz gerekiyor.

Maalesef ekran kartı darboğazı olmakta. Şöyle ki eski ve yeni işlemciniz arasında gayet büyük bir performans farkı var. Hal böyle olunca da darboğaz oluyor. Ekran kartınızı yükseltmeniz gerekiyor.

Dostum ben o şekil düşünmüyorum fakat imzan da ki sistemin dikkatimi çekti...Uçurumun kralı sende yahu :D

Yorumlarınız için teşekkürler. Ekran kartımı yakında değiştireceğim. Aslında şuanda sistemimden memnunum ama degistirmek lazım tabi. Sizce aldığım yeni işlemciyi elimde tutup yeni ekran kartı aldığımda mı takıyım yoksa başka bir öneriniz varmı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı