İşlemciyi değiştirdim ve bilgisayar açılmıyor

• Konuyu başlatan HxH0D
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 987

HxH0D

Hectopat
Elimde eski bir kasa vardı içinde 4 GB RAM, AMD'nin 1 GB'lik ekran kartı ve Intel Pentium 4 3.06 GHz özellikleri olan.
Kasayı film falan izlemek internette gezinmek için kullanıyorduk elime Intel Pentium D 925 işlemci geçti anakartın özelliklerine baktım ve işlemci uyumlu gözüktü işlemciyi değiştirdim ve açtım bilgisayar açılış ekranında ve BIOS ekranında işlemciyi görüyor ama Windows logosuna gelince yeniden başlıyor. Format atmak için USB oluşurdum ama bunda da starting Windows ekranında kapanıp yeniden başlıyor. USB de sorun yok laptopa takınca takılmadan format ekranı geliyor.
İşlemciye termal macun falan sürdüm fanı tam oturturdum. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Oluşturduğunuz USB de hangi işletim sistemi var?

Windows 7 veya XP ise aynı sorun bende de olmuştu onunu dışında işlemcinizde sıkıntı olabilir.

İşlemciyi tam oturttunuz mu? Kontrol eder misiniz?

Evet oturtum ve kontrol ettim BIOS da işlemci özellikleri hızı falan görünüyor.

Sistemi kapat ve BIOS pilini çıkarıp 1 dk sonra geri tak. BIOS'un sifirlanicak.

Deniyeyim.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Oluşturduğunuz USB de hangi işletim sistemi var?

Windows 7 veya XP ise aynı sorun bende de olmuştu onunu dışında işlemcinizde sıkıntı olabilir.

Windows 7 kullanıyorum. Format olarak da Windows 7 atmaya çalışıyorum.

Sistemi kapat ve BIOS pilini çıkarıp 1 dk sonra geri tak. BIOS'un sifirlanicak.

Sorun aynen devam ediyor bir fark olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oturtum ve kontrol ettim BIOS da işlemci özellikleri hızı falan görünüyor.

Deniyeyim.

Windows 7 kullanıyorum. Format olarak da Windows 7 atmaya çalışıyorum.

Sorun aynen devam ediyor bir fark olmadı.

Değişik bir durum. @Yener K. yardimci olabilir.

İşlemci veya anakarttaki pinlerde eğilme olabilir. Kontrol etmek gerekir. Eski işlemci ile çalışırsa işlemcide de sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…