İşlemciyi fandan çıkardıktan sonra macun yenilenmeli mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sigortacı
Merhabalar,
Anakartımı yükselteceğim. Daha önceki açtığım konuda işlemci fanını çıkaramıyordum onun için stres testi yapın denilmişti bende uğraşmadım. Şimdi CPU fanını çıkarmak için stres testi yapacağım. Fanı çıkardıktan sonra macun yenilemesi yapmalı mıyım? Eğer gerekliyse düzgün bir macun önerir misiniz?

Yalnız o şekilde yapmak işlemcinin yapısını bozabilir. Sağa sola oynayıp çıkarın. O kadar yapışmış olamaz.

Macunu da yenileyin.

Macun olarak MX4 önermem, çabuk kuruyor. Thermal Grizzly al.

Yalnız o şekilde yapmak işlemcinin yapısını bozabilir. Sağa sola oynayıp çıkarın. O kadar yapışmış olamaz.

Macunu da yenileyin.

Macun olarak MX4 önermem, çabuk kuruyor. Thermal Grizzly al.
Hocam sağa sola oynayıp çıkarmaya çalışırken pinlere zarar vermez miyim :D.

İşlemciyi fan ile birlikte çıkarsam sonrada iple arasından geçire geçire ayırsam sıkıntı olur mu? Kendime güvenemiyorum çünkü kesin pinlere zarar veririm.
Asıl öyle çıkarmak daha sıkıntılı. İşlemci anakart üzerindeyken güç uygulamak kolay ama elinde bulunan soğutucuya yapışıkken işlemciyi kenarlardan tutabilmek daha zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı