KYK harçlık avans nasıl kullanılır?

O şekilde nakit olarak aktarılamaz ama normal kart harcamanı internetten yapıp uçak biletini alabilirsin yine de. Limitten eksiye düşer.
Hocam bilet 3700Tl. Harçlık avans limiti ise 3000. Ben karta 700 tl yüklesem satın alım yapabilir miyim yoksa bakiye yetersiz mi gelir?

Hocam bilet 3700Tl. Harçlık avans limiti ise 3000. Ben karta 700 tl yüklesem satın alım yapabilir miyim yoksa bakiye yetersiz mi gelir?
KYK yatan IBAN hesabına at 700'ü sonraki ayı komple çeker ama hesabında para olmasa bile çekiyor. Nakit avans için de kredi kartı kısmında kredi kartına tıkla borç ödeme limit artışı falan yazan yerde o da yani ben böyle biliyorum umarım faydalı olur.

Alım yapabilirsiniz hocam anlattığınız gibi. Garanti olsun diye bir 50-60 lira daha atın ki işlem ücreti vs. yüzünden limit yetersiz demesin.

Önümüzdeki ay yatan KYK harçlık avanstan kullandığınız miktar otomatik olarak kesilerek yatar, bunu da bilgilendirme için söyleyeyim.

KYK yatan IBAN hesabına at 700'ü sonraki ayı komple çeker ama hesabında para olmasa bile çekiyor. Nakit avans için de kredi kartı kısmında kredi kartına tıkla borç ödeme limit artışı falan yazan yerde o da yani ben böyle biliyorum umarım faydalı olur.
Hocam bunu da gördüm fakat kredi kullanmadım daha önce faizi vs. nasıl oluyor?

Harçlık avans kredi değil, mantığı öyle olsa da faizsiz. Ne harcadıysanız o.
Evet hocam onu biliyorum da ben kartın kredi özelliğini merak ettim kullanmayın çok faiz var falan diyorlardı.

O şekilde nakit olarak aktarılamaz ama normal kart harcamanı internetten yapıp uçak biletini alabilirsin yine de. Limitten eksiye düşer.
Bir de nakite çevirmenin yöntemlerini görmüştüm birkaç yerde işte Nays, Vodafone Pay vs. ama güncel çalışan var mı bilmiyorum, bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

Ekstre kesilme tarihin oluyor o tarihten sonra 10 gün içinde ödersen faiz binmez zaten son ödeme tarihi olarak yazar, borç ödeme kısmından ödüyorsun genellikle burs/kredi yattıktan sonra oluyor son ödeme tarihi.
Bir sonraki son ödeme tarihi 13 ocak diyor ayın 10'unda Kyk kredisi yatıyor zaten direkt öderim, o zaman faizsiz olarak kullanabilir miyim yani krediyi? Ve nakit avans diye bir şey de var onun farkı nedir?

Son düzenleme:
Bir sonraki son ödeme tarihi 13 ocak diyor ayın 10'unda Kyk kredisi yatıyor zaten direkt öderim, o zaman faizsiz olarak kullanabilir miyim yani krediyi? Ve nakit avans diye bir şey de var onun farkı nedir?
Nakit avans sana nakit olarak para elde etmeni sağlıyor, ben hiç nakit avans kullanmadım ama kredi kartında son ödeme tarihini geciktirmediğin sürece faiz binmiyor geciktirsen bile %5 biniyor 185 TL filan biner ama sen geciktirmeden öde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı