İşlerim rast gitmiyor

Hocam oyun konusunu boş verin şansımı denedim ilk defa bir daha da yapacağımı sanmıyorum okuldakilerin kafası hep patronluk taşlamak ben ne dersem o olacak kafasında sözünü dinlemeyen diğer arkadaşlarınla aranı bozup küstürüyorlar çok kötü hocam.

Maalesef'ki doğuluların hepsi böyle.

O tarz insanlar hep var, sen şu anda geçirdiğin birkaç aydan ya da -belki haftadan- dolayı bütün ömrünün bu şekilde olacağını düşünme yeter. Sabır önemli eğer hobilerin varsa güzel olur, boş durmak iyi değil.

Olmuyor hocam çok zor.

Yaklaşık 1 senedir asosyalim bu beni bunaltıyor dışarıda gezmektense oyun bile oynamak arkadaşla güzel oluyor ama ne kolum ne de olmayan arkadaşlar izin veriyor tek yaptığım şey Shorts ve video izlemek 😟

Zor olan ne? Hayatta çoğu şey zordur şaşırmamak lazım.
Tek neşe kaynağım PC

Yaklaşık 1 senedir asosyalim bu beni bunaltıyor dışarıda gezmektense oyun bile oynamak arkadaşla güzel oluyor ama ne kolum ne de olmayan arkadaşlar izin veriyor tek yaptığım şey Shorts ve video izlemek 😟

Tek neşe kaynağım PC
İşte sorun o, insanın neşe kayağı ne oyun nede PC olabilir hayatın farkında olmanız lazım. Hobiler oyun olmak zorunda değil fiziksel aktivite gerekli.

İşte sorun O, insanın neşe kayağı ne oyun ne de PC olabilir hayatın farkında olmanız lazım. Hobiler oyun olmak zorunda değil fiziksel aktivite gerekli.

Hocam hobi olarak futbol ve fitness var ama futbollda çok iyi olmadığım için ne pas atarlar ne de bakarlar soğuttular fitness ise para yok okul sıkıstırıyor.

Merhaba. Benim işlerim rast gitmiyor. 15 tatili tadını çıkaracağım diyordum, baş parmağım çatladı alçılı, karnıma ağrılar giriyor, sağlık olmasa bile bir tane oyunda oyun içi para çok pahalı. Başka yerden satın aldım oranın mantığı mesele satın alıyorsun 100 TL, 10000 TL ve 10000000 TL çıkabilir. Örnek bu bana en düşüğü çıkar. Hiç arkadaşım yok, asosyalim her şey kötü gidiyor.

Annene iyi davran.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı