Windows 11 yüklerken diskin içindeki eski işletim sistemini de silmişsiniz. Diğerini de iptal ettiğinden içerisinde bir işletim sistemi olmadığından dolayı bu hatayı verdi. Tek çözüm temiz Windows kurulumu olacaktır.
Windows kurulu disk seçili değilse olabilir BIOS'tan SS atar mısınız? @CinarYilmaz@oguzhansr40 arkadaş kullandığını belirtmiş, bence FreeDOS olsa kullanamaz
Windows kurulu disk seçili değilse olabilir BIOS'tan SS atar mısınız? @CinarYilmaz@oguzhansr40 arkadaş kullandığını belirtmiş, bence FreeDOS olsa kullanamaz
Windows 11 yüklerken neden PC yi kullanıyorsunuz ki? Başka işlerle uğraşsaydınız bilgisayar herşeyi halletseydi. Büyük ihtimalle kurulumu iptal ettiğiniz zaman nasıl becerdiğinizi bilmiyorum, diski biçimlendirmişsiniz.
Windows 11 yüklerken neden PC'yi kullanıyorsunuz ki? Başka işlerle uğraşsaydınız bilgisayar her şeyi halletseydi. Büyük ihtimalle kurulumu iptal ettiğiniz zaman nasıl becerdiğinizi bilmiyorum, diski biçimlendirmişsiniz.