Çözüldü İşletim sistemi kurulu olan HDD nasıl taşınabilir disk yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xÖTÜKENx

Kilopat
Yer
Türkiye
Elimde 1 TB WD disk var çalışıyor fakat içinde Windows kurulu ve şifresini unuttum HDD kutusunu alıp bilgisayara bağlayıp diski yapılandırınca bir sorun yaşatır mı?

Elimde 1 TB WD disk var çalışıyor fakat içinde Windows kurulu ve şifresini unuttum HDD kutusunu alıp bilgisayara bağlayıp diski yapılandırınca bir sorun yaşatır mı?

İçindeki bilgiler önemli değilse yapılandırın sıkıntı çıkmaz.

Şifresini kırma. Yöntemleri var hocam.

Sadece şifresini unutuğum Windows 10 yüklü bir hdd, eski laptopa SSD alınca ıskartaya çıkarmıştım HDD'yi, şimdikde biraz üşengeçlikten uğraşmadan direkt olarak USB disk olarak kullanmak istiyorum. Cevaplardan anladım kadarıyla herhangi bir sıkıntı olmuyor, HDD kutusu geldiği zaman HDD'yi yerleştirip biçimlendirdiğim gibi kulanıma hazır oluyor değil mi?

Evet dostum ama içindekiler lazımsa yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…