Ben 64GB ile nasıl boot ediyorum?Hiç farketmez o, ancak alacağın disk 32GB kapasite üzerindeyse FAT32 dosya sistemini desteklemeyeceği için boot edemezsin kardeşim.ve 3.0 veya 3.1 USB portun varsa alacağın USB'de tabiki öyle olmalı.
Not: 3.0 USB'lerin şasesinde mavi bir aksam var. O şekilde anlayabilirsiniz portunuzun 3.0 veya diskinizin 3.0 olup olmadığını.
Sandisk Cruzer Fit 3.1 Güzel bir şey almak istiyorsan şunu alabilirsin kardeşim, ben USB disk alacak olsam bunu alırım. Ayrıca 3.0, 3.1 USB sürümleri geriye dönük uyumludur.
64GB USB diskindeki FAT32 dosya sistemini gösterir misin?Ben 64GB ile nasıl boot ediyorum?
2.0 a taksak çalışır yani?Hiç farketmez o, ancak alacağın disk 32GB kapasite üzerindeyse FAT32 dosya sistemini desteklemeyeceği için boot edemezsin kardeşim.ve 3.0 veya 3.1 USB portun varsa alacağın USB'de tabiki öyle olmalı.
Not: 3.0 USB'lerin şasesinde mavi bir aksam var. O şekilde anlayabilirsiniz portunuzun 3.0 veya diskinizin 3.0 olup olmadığını.
Sandisk Cruzer Fit 3.1 Güzel bir şey almak istiyorsan şunu alabilirsin kardeşim, ben USB disk alacak olsam bunu alırım. Ayrıca 3.0, 3.1 USB sürümleri geriye dönük uyumludur.
Tam olarak anlayamadım hocam, şimdi ben 64GB’lık bir USB Bellek almayı düşüyordum yani 64GB la windows 10 kuramaz mıyım?Hiç farketmez o, ancak alacağın disk 32GB kapasite üzerindeyse FAT32 dosya sistemini desteklemeyeceği için boot edemezsin kardeşim.ve 3.0 veya 3.1 USB portun varsa alacağın USB'de tabiki öyle olmalı.
Anladım teşekkür ederim.USB 3.1 portuna 1.0 USB Taksanda çalışır. Geriye dönük uyumludur. Ama mantığı yok tabiki öyle bir şey yapmanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.