S
Format işlemini en ince ayrıntısına kadar biliyorum, tekrar etmenize gerek yoktu. Sality başka nedenlerden ötürü geri gelmiştir...
Sürücü konusunda ise soruma tam cevap vermediniz.. Tamamen başka bir konuyu anlatmışsınız
Bilgilendirme için teşekkürler ama güncel sürücülerin sitesinden indirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela bundan yaklaşık iki yıl önce ses kartı aldım, içinden yıllar öncesinin sürücü CD'si çıktı. Ekolayzer ayarı bile yapmama izin vermiyordu. Sitesinden güncel sürücüyü indirdim, şu anda normal. Üretici firma sitesine yanlış sürücü koymaz sonuçta.
Öncelikle anlaşamadığımız konuyu açıklayayım.
Üretici firmalar o gün için güvenli ve sağlıklı sürücüyü zaten vermektedirler.
Çok kısa bir örnek vereceğim. ASUS'ta çalışıyorum. Dünyanın en büyük bileşen üreticisi! Bir ekran kartı çıkıyor. Kart incelemeye gidene kadar karta önce güncel BIOS sonra da daha iyi performans verecek bir sürücü çıkıyor. Editör iken de 1000 tane ürün inceledim. Bu rakam sallama değil. chip.com.tr'de görebilirsiniz. İncelediğim ürünlerin sürücü ile çalışanlarının %90'ı, güncel sürücü ile daha yüksek performans verdi.
Bazen teste gelen ekran kartının içinden çıkan sürücü, kartı desteklemiyordu. Firmadan mail geliyordu, güncel sürücü bu FTP adresinde, indirip bunu kullanın diye... Bilmem anlatabildim mi
O firma dediğiniz firmalar AMD ve nVidia... ben size bu güncellik konusunu anlatamıyorum. Anakart ve ekran kartı sürücü CD'sini çöpe atmak, ilk yaptığım iştir...
BU'dur......Şimdi ekran kartlarında şöyle bir durum var. Uzun süre önce çıkan ekran kartlarının sürücü CD lerini Recep Abinin dediği gibi çöpe atmak lazım. Fakat mesela GTX 660, sıcağı sıcağına çıkan bir kart yep yeni. Çıkar çıkmaz kartı satın alacak bir kişi CD'den de yükleme yapabilir, firmalar zaten en güncel sürücüyü yüklüyorlar CD ye.
Fakat eski kartların daha güncel sürücüleri çıkmaktadır.
Yamyam abi parmakların yorulmuyor mu DD O kadar yazıya hangi el dayanır DDD
Ama şu da bir gerçek ki : Bu devirde zamandan daha kıymetli bir şey yok. Kimse uğraşmaz bu kadar .
Hocam ne manyaklar var,PII'ye bile kurmuşlar. Bakın.Siz gidip te P III sisteme windows 7 kurmak istemezsiniz herhalde.
Abi atma onları ben frizbi yapıp oynuyorumO firma dediğiniz firmalar AMD ve nVidia... ben size bu güncellik konusunu anlatamıyorum. Anakart ve ekran kartı sürücü CD'sini çöpe atmak, ilk yaptığım iştir...