İşletim sistemi önerisi

By Maskely

Hectopat
Daha fazla  
Bir sürü Custom OS denedim çoğunda bir yerden sonra hatalarla karşılaştım. Uzun bir süredir Windows 10 XOS kullanıyorum son birkaç güne kadar en memnun kaldığım bu oldu. Birkaç gündür oyunlarda gereksiz hatalarla vb. karşılaşıyorum, 200 FPS civarı oynadığım oyunda şu an zar zor 3 5 FPS alıyorum. Stock Windows'a yakın, hata almayacağım bir Custom OS önerisine ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sürü Custom OS denedim çoğunda bir yerden sonra hatalarla karşılaştım. Uzun bir süredir Windows 10 XOS kullanıyorum son birkaç güne kadar en memnun kaldığım bu oldu. Birkaç gündür oyunlarda gereksiz hatalarla vb. karşılaşıyorum, 200 FPS civarı oynadığım oyunda şu an zar zor 3 5 FPS alıyorum. Stock Windows'a yakın, hata almayacağım bir Custom OS önerisine ihtiyacım var.

Bir sorum olacaktı, custom OS denediğiniz için size soruyorum. Atlas OS hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı? Güvenlik sorunu var mı ve FPS için ideal mi?

ChromeOS bakabilirsin.
Yeni başlayanlar için Linux Mint veya Ubuntu deneyebilirsiniz.
Oyun oynayacağım için windows tercih ediyorum, saolun yinede tavsiye için.
Bir sorum olacaktı, custom OS denediğiniz için size soruyorum. Atlas OS hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı? Güvenlik sorunu var mı ve FPS için ideal mi?
Birkaç ay içinde oyunlarda saçma hatalar almaya başladım diğerleri gibi, onun dışında stock windowsa göre fps arttı, güvenlik konusunu bilemem.

Oyun oynayacağım için Windows tercih ediyorum, sağ olun yine de tavsiye için.

Birkaç ay içinde oyunlarda saçma hatalar almaya başladım diğerleri gibi, onun dışında stock Windows'a göre FPS arttı, güvenlik konusunu bilemem.

Gerçekten karar verdin mi? Linux Mint'te mi geçicen yoksa Ubuntu'ya mı?

Su elemanin rehberlerini incele dostum. Hem guvenilir hem de ayni isi fazlasiyla yapiyor. Ayrica custom OS onermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı