İşletim sistemi önerisi

yusufata01

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sistem.
İşlemci: Intel Pentium 2 Dual Core 3.0 GHz çift çekirdek.
RAM: 4 GB DDR2 800MHz.
Anakart: MSI N1996 G41.
HDD: 160 GB Seagate 1.sınıf
Ekran kartı: 512 MB VRAM.
Hangi Windows?
Amaç: İnternet, ofis, oyunlar. (eski)

Bilgisayarınız 15 yıllık falan olmalı en az. Pentium işlemcileri en son dinozorlar kullanıyordu bu gerçekten ilginç.
Şaka bir yana ben de Windows 7 öneriyorum ancak birçok uygulamayla desteği yok (sıfır).
Steam açılmayacaktır.

Bilgisayarınız 15 yıllık falan olmalı en az. Pentium işlemcileri en son dinozorlar kullanıyordu bu gerçekten ilginç.
Şaka bir yana ben de Windows 7 öneriyorum ancak birçok uygulamayla desteği yok (sıfır).
Steam açılmayacaktır.

Sağ olun Steam'le işim yok oyun dediğimde CS Minecraft GTA 3 ve 4 gibi oyunlar öneriniz için çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,
Sistem.
İşlemci: Intel Pentium 2 Dual Core 3.0 GHz çift çekirdek.
RAM: 4 GB DDR2 800MHz.
Anakart: MSI N1996 G41.
HDD: 160 GB Seagate 1.sınıf
Ekran kartı: 512 MB VRAM.
Hangi Windows?
Amaç: İnternet, ofis, oyunlar. (eski)

Windows 7, 8, 8.1 gibi desteği kesilmiş işletim sistemlerini kullanmanızı kesinlikle önermem. Ya hafifletilmiş bir Windows 10'a geçin ya da wattOS gibi hafif bir Linux dağıtımına geçin.

Windows 7, 8, 8.1 gibi desteği kesilmiş işletim sistemlerini kullanmanızı kesinlikle önermem. Ya hafifletilmiş bir Windows 10'a geçin ya da wattOS gibi hafif bir Linux dağıtımına geçin.
Elimde bu lite sürüm var sizce nasıl?

Sağ olun Steam'le işim yok oyun dediğimde CS Minecraft GTA 3 ve 4 gibi oyunlar öneriniz için çok teşekkür ederim
En düşük ayarlarda Minecraft (sodium modu ile) 30 fps
En düşük ayarlarda yine GTA4 ise 5-20 fps arası verecektir.

Sistem özelliklerim şöyle:
1742142778193.png

Onboard kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı