İşletim sistemi önerisi

Sizdeki sürüm zaten kurumsal işletmeler için olan bir sürüm Windows 10 Pro kullanın.
Windows'un baz sürümlerinin güncelleme desteği bittiği için LTSC önermiştim hocama. Malum daha uzun yıllar güncelleme alacak. Pro ise Onedrive açılmadığı sürece yıl sonunda bitiyor.

@Umut sarikaya
Şahsen pek Win 11 önermiyorum DDR3 sistemlere. Malum çok fazla deneyim eden insan şikayetçi oluyor ama aksini iddia edenlerde var. "Tiny" adı altında topluluk ürünleride var ama resmi olmadığı için şahsen sıcak değilim.
İlk olarak sizin şu eksik SSD sorununu çözelim, o şekilde temiz format yapın derim. Gençleşir PC, sonuçta HDD dönen bir disk ve çok hantal.

İtopya geçen 600TL'ye satıyordu, belki gene ucuzlar ama şuanlık en ucuzu bu: (Sorunlu olmayan.)
500TL farkla 480GB'si var.

Windows'un baz sürümlerinin güncelleme desteği bittiği için LTSC önermiştim hocama. Malum daha uzun yıllar güncelleme alacak. Pro ise OneDrive açılmadığı sürece yıl sonunda bitiyor.

@Umut sarikaya
Şahsen pek Windows 11 önermiyorum DDR3 sistemlere. Malum çok fazla deneyim eden insan şikayetçi oluyor ama aksini iddia edenlerde var. "tiny" adı altında topluluk ürünleride var ama resmi olmadığı için şahsen sıcak değilim.
İlk olarak sizin şu eksik SSD sorununu çözelim, o şekilde temiz format yapın derim. Gençleşir PC, sonuçta HDD dönen bir disk ve çok hantal.

İtopya geçen 600TL'ye satıyordu, belki gene ucuzlar ama şu anlık en ucuzu bu: (sorunlu olmayan.)
500TL farkla 480GB'si var.

@He stole my money atlas OS işletim sistemi iyi midir hocam?

@He stole my money atlas OS işletim sistemi iyi midir hocam?
Hiç kullanmadım ama 3. parti bir Windows.

Rehberini yapmışlar forumda:

Bu tarz eski konulara bakabilirsiniz fikir için:

Arkadaşlar şimdi son zamanlarda Windows 10 artık canımı sıkmaya başladı her PC açtığımda güncelemeye deyip sonra iptal edip her şey eskisi gibi dönecek deyip böyle yapıyor yani güncelleme yapıyor sonra geri alıyor. Neyse artık bazı şeylerde kasmaya falan da başladı. Şimdi sizlerden ricam aklınızda Linux hariç bana Windows 10'dan başka bir işletim sistemi önerisi yapar mısınız veya Windows 10 beta mı ne öyle bir sürüm vardı unutum adını veya Windows 11 geçsem sistemim yavaşlar mı? Sistem gereksinimlerim: AMD Radeon RX 550 4 GB i5-3330 8 GB RAM artık burası size kalmış yardımınızı bekliyorum. @He stole my money.
Windows 10 2021 LTSC kullanin.
Bloatlardan arindirilmistir zaten.
Guvenlik guncellemesi disinda hicbirsey almazsiniz.

Windows 11'e gecip yormayin.
Microsoft Store bulunmaz bu surumlerde ama.

Hiç kullanmadım ama 3. parti bir Windows.

Rehberini yapmışlar forumda:

Bu tarz eski konulara bakabilirsiniz fikir için:

Atlas OS 22H2 yani iyi bir işletme midir sice ben araştırdım Windows 10'dan daha az veri kullanıyor ama benim şu an tek sıkıntım şu an benim PC de bayağı eşyam var yani 100 GB'lik oyunlarda var daha yeni indiridm atlos OS kurarsam elbete format ister ve bunların gitmesini istemiyorum bunun için bir yol var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı