Umut sarikaya
Centipat
Daha fazla
LTS dediniz o versiyon şirket versiyonu.
O zaman 11 Pro uyar.
@BluedragonSelim @POTATO mehmet peki Windows 11 beta sürümü gibi bir işletme var mı daha az tasaruf kullanan?
Ben PC başlatığımda hızla açılacak PC'yi oyun için kullanıyorum zaten ama hızlı olması benim için şart.
Hızlı kalmasını istiyorsanız 10 Pro'dan devam.
Şu an Home kullanıyorum.
@BluedragonSelim @POTATO mehmet peki Windows 11 beta sürümü gibi bir işletme var mı daha az tasaruf kullanan?
Ben PC başlatığımda hızla açılacak PC'yi oyun için kullanıyorum zaten ama hızlı olması benim için şart.
Windows'un baz sürümlerinin güncelleme desteği bittiği için LTSC önermiştim hocama. Malum daha uzun yıllar güncelleme alacak. Pro ise Onedrive açılmadığı sürece yıl sonunda bitiyor.Sizdeki sürüm zaten kurumsal işletmeler için olan bir sürüm Windows 10 Pro kullanın.
Windows'un baz sürümlerinin güncelleme desteği bittiği için LTSC önermiştim hocama. Malum daha uzun yıllar güncelleme alacak. Pro ise OneDrive açılmadığı sürece yıl sonunda bitiyor.
@Umut sarikaya
Şahsen pek Windows 11 önermiyorum DDR3 sistemlere. Malum çok fazla deneyim eden insan şikayetçi oluyor ama aksini iddia edenlerde var. "tiny" adı altında topluluk ürünleride var ama resmi olmadığı için şahsen sıcak değilim.
İlk olarak sizin şu eksik SSD sorununu çözelim, o şekilde temiz format yapın derim. Gençleşir PC, sonuçta HDD dönen bir disk ve çok hantal.
İtopya geçen 600TL'ye satıyordu, belki gene ucuzlar ama şu anlık en ucuzu bu: (sorunlu olmayan.)
500TL farkla 480GB'si var.
Hiç kullanmadım ama 3. parti bir Windows.@He stole my money atlas OS işletim sistemi iyi midir hocam?
Windows 10 2021 LTSC kullanin.Arkadaşlar şimdi son zamanlarda Windows 10 artık canımı sıkmaya başladı her PC açtığımda güncelemeye deyip sonra iptal edip her şey eskisi gibi dönecek deyip böyle yapıyor yani güncelleme yapıyor sonra geri alıyor. Neyse artık bazı şeylerde kasmaya falan da başladı. Şimdi sizlerden ricam aklınızda Linux hariç bana Windows 10'dan başka bir işletim sistemi önerisi yapar mısınız veya Windows 10 beta mı ne öyle bir sürüm vardı unutum adını veya Windows 11 geçsem sistemim yavaşlar mı? Sistem gereksinimlerim: AMD Radeon RX 550 4 GB i5-3330 8 GB RAM artık burası size kalmış yardımınızı bekliyorum. @He stole my money.
Hiç kullanmadım ama 3. parti bir Windows.
Rehberini yapmışlar forumda:
Rehber: Atlas OS 22H2 kurulumu
- Öncelikle Windows 10 22H2 sürümünü indiriyoruz (22H2 olmak zorunda). Tavsiyem UUP Dump üzerinden indirmeniz. - Rehberde kullandığım Windows sürümü UUP Dump - UUP Dump kullanımı: UUP Dump ISO Oluşturma - İndirdiğimiz ISO dosyasını USB YAZDIRMA bu rehbere göre USB belleğimize yazdırıyoruz. -...www.technopat.net
Bu tarz eski konulara bakabilirsiniz fikir için:
Atlas OS kullanılır mı?
İyi akşamlar. Atlas OS kurmayı düşünüyorum ancak kurulur mu, güvenli midir bilemiyorum. Geçilir mi? Valorant FPS arttırır mı vb?www.technopat.net Atlas OS nasıldır?
Biliyorum, forum üzerinde Atlas OS hakkında açılmış konular bulunmakta. Üzerinden zaman geçtiği için tekrardan konu açma gereksiniminde buludum. Sizlere birkaç sorum var, kullanan dostlarım yardım ederlerse çok sevinirim. Aktif olarak kullandığım sistemim CS2, Fortnite gibi oyunlarda pek iyi...www.technopat.net