İşletim sistemi önerisi

jokma2757

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, 4 GB RAM'e sahibim Windows 10 Single Language kullanıyorum ama sistem boşta çok RAM harcıyor. Acaba bana uygun bir işletim sistemi önerir misiniz? Sadece YouTube X gibi platformlarda takılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux Mint Xfce bakabilirsiniz.
Hocam bir ara linux mint kullandım ancak nedense orda da videolarda kasmalar oldu windows olarak öneriniz var mı

Linux Mint XFCE. Linux gözünü korkutuyorsa ChromeOS Flex de tercih edilebilir.
Hocam bunları kullandım ama nedense youtube ve belirli videolarda kasıyorlar linux mint boşta fazla ram yiyordu bende

Hocam ram kullanımı iyi midir

Son düzenleme:
Hocam ram kullanımı iyi midir
Sadece browser için kullandığım 12 GB DDR4 RAM'li HP Notebook'un anlık ReviOS 25.10 (Windows 11) işletim sistemi ile Ram kullanımı
System.png

Ana sistemim 32 GB DDR5, onda da birebir aynı işletim sistemini kullanıyorum. Sadece RAM değil, bu işletim sistemi stock windowsa göre tüm donanımda performans artışı sağlar.

The PC.jpeg

ReviOS 25.10 (Windows 11) kullandığım ana sistemim. (300+k TL)

ReviOS'u yeni kullanmaya başlamadım, 6 senedir çıkarttıkları bütün sürümleri kullandım.

Sadece browser için kullandığım 12 GB DDR4 RAM'li HP Notebook'un anlık ReviOS 25.10 (Windows 11) işletim sistemi ile Ram kullanımı
Eki Görüntüle 2657487

Ana sistemim 32 GB DDR5, onda da birebir aynı işletim sistemini kullanıyorum. Sadece RAM değil, bu işletim sistemi stock windowsa göre tüm donanımda performans artışı sağlar.

Eki Görüntüle 2657488
ReviOS 25.10 (Windows 11) kullandığım ana sistemim. (300+k TL)

ReviOS'u yeni kullanmaya başlamadım, 6 senedir çıkarttıkları bütün sürümleri kullandım.
Anladım hocam zaten sadece film müzik twitter youtube falan kullanıyorum peki bunun kurulumu normal windows gibi değil mi

(1080x1920)(PNG) SİSTEM OPTİMİZASYON PAKETİ.png

Onun dışında tüm sistemi optimize ettiğim hizmet paketim var, bu pakette de ReviOS kullanıyorum. Paket ücreti 1000 TL.
Şu an bu alandaki Türkiye'de bütün markalar, servisler ve kişiler içerisinde alabileceğiniz en kaliteli hizmet olduğunu iddia ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı