İşletim Sistemi Önerisi

Aynen şu windows 7 desteği bitti diyenleri anlamıyorum. Benim yedek bilgisayarımda windows 7 var ve hala güncelleme alıyor. Tecrübe etmeden milletin söylediklerine inanmayın. Ayrıca windows 10 şuanda gayet stabil ve güvenli. En azından birsürü gereksiz program yok.

Bende XP'de yuklu bazi işletim sistemleri birbirinde çalışmayan programları çalıştırıyor. O yüzden 4 işletim sistemi yüklü.

2015'de desteğin biteceğine dair bir sürü haber çıktı ve Microsoft bunu doğrulamıştı. 2020'ye kadar uzadığını şimdi öğrendim.
Ama Windows 7 eski programları sorunsuz çalıştırsa da gelecekte çıkan oyunlar veya programlar çalıştırmayabilir. Eğer sistemin kaldıracaksa Windows 10 kur.
Diğer bir eksisi W7'de Dx12 yok.
DX12 Nedir?

Arkadaşın sisteminin DX 12'i zaten kullanacağını zannetmiyorum. Bu bağlamda pek bir eksi durum olmayacak arkadaş için o konudan. Benzer sistemde pek çok kez Windows 8 veya 10 bana ağır gelmişti, 7 daha hafifti. Oyunlarda benim için durum böyleydi ama gündelik kullanım için pek fark etmez diye düşünüyorum.

Linux dağıtıcılarını kurabilirsiniz. Linux da da aynı Windows da olduğu gibi günlük işlerinizi yapıp oyun oynayabilirsin.

Windows 10 tavsiye ediyoruz. En günceli her zaman en iyisidir. Windows XP daha stabil yok efendim neymiş Windows 7'nin görselliğine çok alıştık mış mış mış. Maalesef bu (kötü) alışkanlıklar size bol baş ağrısı ve mavi ekran verir. Benden size tavsiye en kısa zamanda Windows 10 1803 versiyonu deneyin ne demek istediğimizi göreceksiniz. En stabil ve en güvenilir Windows versiyonu bu versiyondur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…