6 693908 Picopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 483 Çözümler 4 29 Ocak 2024 #11 Tuna Kilic dedi: Adım adım anlatırmısınız acaba Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tuna Kilic dedi: Rufus'a gerek yok mu yani birçok teknoloji kanalı Rufus yüklemiş. Genişletmek için tıkla... Rufus'a gerek yok attığım videoda tek tek gösteriyor çok kolay iş. Sadece bios'tan ilk okuyucuyu usb olarak secmeniz lazım onu göstermemiş.
Tuna Kilic dedi: Adım adım anlatırmısınız acaba Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tuna Kilic dedi: Rufus'a gerek yok mu yani birçok teknoloji kanalı Rufus yüklemiş. Genişletmek için tıkla... Rufus'a gerek yok attığım videoda tek tek gösteriyor çok kolay iş. Sadece bios'tan ilk okuyucuyu usb olarak secmeniz lazım onu göstermemiş.
MrErkut Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #12 Rufus' a önceden gerek vardı, Microsoft kendi bünyesinde yapabiliyor artık. Farklı bir işletim sistemi tercih edecekseniz rufus kullanabilirsiniz.
Rufus' a önceden gerek vardı, Microsoft kendi bünyesinde yapabiliyor artık. Farklı bir işletim sistemi tercih edecekseniz rufus kullanabilirsiniz.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.894 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #13 Dante Costa dedi: Evet eminim sorununuzu çözebildiysem ne mutlu bana Bana göre USB ile uğraşmaya gerek bile yok sene 2024 Windows 7 kurmuyoruz. Genişletmek için tıkla... FreeDOS diyor,
Dante Costa dedi: Evet eminim sorununuzu çözebildiysem ne mutlu bana Bana göre USB ile uğraşmaya gerek bile yok sene 2024 Windows 7 kurmuyoruz. Genişletmek için tıkla... FreeDOS diyor,