N Nicemen Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar telefonum Samsung Galaxy A50 6 GB 128 GB Android 10 vardı ve bilmeden sildim her şeyi. Ben buna nasıl geri Android 10 kurabilirim?
Arkadaşlar telefonum Samsung Galaxy A50 6 GB 128 GB Android 10 vardı ve bilmeden sildim her şeyi. Ben buna nasıl geri Android 10 kurabilirim?
I III.Dave Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Tam olarak nasıl sildin? Telefonu normalde sıfırlayabilirsin sıfırlandığında da fabrikadan çıkmış haline döner. Artı 0 Eksi
Tam olarak nasıl sildin? Telefonu normalde sıfırlayabilirsin sıfırlandığında da fabrikadan çıkmış haline döner.
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Ağustos 2022 #3 Nasıl sildin? Artı 0 Eksi
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 TWRP'den mi sildin? Artı 0 Eksi
KS KS N Nicemen Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #5 14kero dedi: TWRP'den mi sildin? Genişletmek için tıkla... Evet format attım. Artı 0 Eksi
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #6 Nicemen dedi: Evet format attım. Genişletmek için tıkla... Hangi ROM'u flashlamak istiyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS N Nicemen Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #7 14kero dedi: Hangi ROM'u flashlamak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben çok bilmiyorumda siz hangisini tercih edersiniz. Artı 0 Eksi
14kero dedi: Hangi ROM'u flashlamak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben çok bilmiyorumda siz hangisini tercih edersiniz.
gmr118 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #8 bende a50 kullanıyorum ayarlarda geri dönüş veya yazılım güncellemede android 10 gözükmesi gerekiyor Artı 0 Eksi
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #9 Nicemen dedi: Ben çok bilmiyorumda siz hangisini tercih edersiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung tarafında hangi ROM'lar var emin değilim, stock ROM'u flashlayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Nicemen dedi: Ben çok bilmiyorumda siz hangisini tercih edersiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung tarafında hangi ROM'lar var emin değilim, stock ROM'u flashlayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS N Nicemen Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #10 Bu arada TWRP'den sildim söylemeye unutmuşum. 14kero dedi: Samsung tarafında hangi ROM'lar var emin değilim, stock ROM'u flashlayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
Bu arada TWRP'den sildim söylemeye unutmuşum. 14kero dedi: Samsung tarafında hangi ROM'lar var emin değilim, stock ROM'u flashlayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam.