İşletim sistemi silerek format atmak nasıl yapılır?

TEK23

Decapat
Daha fazla  
Ben format atmak istiyorum ama internetten baktığım formatlarda Windows silinmiyor sanırsam. Ben aynı zamanda Windows'u da silmek istiyorum. Çünkü içine başka bir Windows sürümünü USB yoluyla kuracağım. Bu anlattığım şekilde formatı nasıl atabilirim acaba?

Ben format atmak istiyorum ama internetten baktığım formatlarda Windows silinmiyor sanırsam. Ben aynı zamanda Windows'u da silmek istiyorum. Çünkü içine başka bir Windows sürümünü USB yoluyla kuracağım. Bu anlattığım şekilde formatı nasıl atabilirim acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format atarken 2 tane seçim var biri yükselt biri kur diye. Kur dediğinizde seçtiğiniz diski temizler. Haliyle eski Windows'ta gider. İsterseniz diski kendiniz seçip temizleyip sonra kurabilirsiniz format ekranında.

Ben format USB sini taktıktan sonra ilk başta beni karşılayan disk seçme ekranında hepsini biçimliyorum. Hepsi 0 a 0 oluyor. Sonra disk oluşturuyorum baştan ve sıfırdan Windows kurmuş oluyorum

Format ekranında Windows'un kurulu olduğu diski biçimlendirirseniz Windows silinir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı