Yunus YENER
Megapat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- KC3000 1TB M2 NVMe
- Anakart
- MSI PRO Z690-A
Merhaba. Oyun odaklı kuracağım yeni sistem için KC3000 1TB M.2 NVMe SSD aldım fakat henüz kurulum yapmadım. Kesin olmamakla beraber hobi olarak yayın açıp, oyun videoları çekip, video edit ve render işlemleri alabilirim. Şu an için planlarım arasında kesin olan tek şey Online rekabetçi oyunlar oynayacağım.
Sizce işletim sistemi, oyunlarım ve diğer programlar için 1TB SSD yeterli mi? Diğer alternatif ise 250GB veya 500GB SATA3 SSD veya M.2 NVMe alıp buna işletim sistemi kurup, oyunlar içinse 1TB M.2 SSD kullanmak veya tam tersi daha mı makuldür? Çünkü gördüğüm kadarıyla oyun performansı bağlamında SATA ve M.2 arasında dişe dokunur bir fark yok. Konuyla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim dostlar.
Anakart: MSI Pro Z690-A DDR4.
SSD: KC3000 1TB M.2 NVMe.
CPU: Intel i5 13600K.
Sizce işletim sistemi, oyunlarım ve diğer programlar için 1TB SSD yeterli mi? Diğer alternatif ise 250GB veya 500GB SATA3 SSD veya M.2 NVMe alıp buna işletim sistemi kurup, oyunlar içinse 1TB M.2 SSD kullanmak veya tam tersi daha mı makuldür? Çünkü gördüğüm kadarıyla oyun performansı bağlamında SATA ve M.2 arasında dişe dokunur bir fark yok. Konuyla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim dostlar.
Anakart: MSI Pro Z690-A DDR4.
SSD: KC3000 1TB M.2 NVMe.
CPU: Intel i5 13600K.