İşletim sisteminden yoksun bilgisayara zarar gelir mi?

  • Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 301

Bruz

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
2.927
Çözümler
7
Yer
Antalya
Selamlar dostlar. Bu sabah bilgisayarı formatlayayım dedim UEFI ile boot ayarı yaptım diskleri biçimlendirdim lakin gelin görün ki USB driver ve içindeki mediacreationtool dosyaları bozuk çıktı. Şu anda bilgisayar işletim sisteminden yoksun anca 4-5 gün sonra bilgisayarı yeni bir USB driver ile formatlamayı düşünüyorum. Bilgisayarın bu haliyle kalması zararlı mı?
 
Selamlar dostlar. Bu sabah bilgisayarı formatlayayım dedim UEFI ile Boot ayarı yaptım diskleri biçimlendirdim lakin gelin görün ki USB driver ve içindeki Media Creation Tool dosyaları bozuk çıktı. Şu anda bilgisayar işletim sisteminden yoksun anca 4-5 gün sonra bilgisayarı yeni bir USB driver ile formatlamayı düşünüyorum. Bilgisayarın bu haliyle kalması zararlı mı?

Gelmez.
 
Özen gösterin derken neyi kastediyorsun? Sanki uzun süre işletim sistemi yüklemezsem bilgisayar ölür gibi bir izlenim verdin de.

Yanlış anladınız beni ama en kısa sürede işletim sistemi kurmaya çalışın anlamında dedim antivirüs programları bilgisayarınızı koruması açısından.
 

Geri
Yukarı