İşletim sistemine Windows 8.1'e düşürmek mantıklı mı?

Bilgisayarım Windows 10 Pro'ya gelen yeni güncellemeler ile artık Windows 10'u kaldırmamaya başladı. Çok fazla donuyor ve yavaşlamalar oluyor. Windows 8.1 düşürmek istiyorum ama bu mantıklı mı bilmiyorum. Yakında Windows 8.1 desteği kalkacak ama bilgisayarımda Windows 10'u kaldırmıyor bu yüzden kararsız kaldım. Sizce benim sistemime göre düşürmek mantıklı mı veya ne yapmalıyım?

Hocam selam Windows 10 Home kurun sizin sisteminiz iyidir benim PC bile 13 yıllık Windows 10 hızlı çalısıyor bir de HDD var yani siz temiz bir Windows 10 Home kurarsanız kasma olmayacaktır.

Bilgisayarım Windows 10 Pro'ya gelen yeni güncellemeler ile artık Windows 10'u kaldırmamaya başladı. Çok fazla donuyor ve yavaşlamalar oluyor. Windows 8.1 düşürmek istiyorum ama bu mantıklı mı bilmiyorum. Yakında Windows 8.1 desteği kalkacak ama bilgisayarımda Windows 10'u kaldırmıyor bu yüzden kararsız kaldım. Sizce benim sistemime göre düşürmek mantıklı mı veya ne yapmalıyım?

Hocam kasması çok normal iş yerleri için olan Windows 10 Pro sürümünü kullanıyorsunuz. Hemen Home olanı indirin. Windows 8.1 kurmayın desteği de kesilecek. Güncel kalmak iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı