İşletim sistemini zararlı yazılımlardan korumak için hangi güvenlik önlemlerini alıyorsunuz?

Fıratt10

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Ben Kaspersky Plus + Adguard kullanıyorum. Windows'u ve uygulamaları güncel tutmaya özen gösteriyorum ve periyodik olarak virüs taraması yapıyorum.

Kendime güveniyorum, çoğu zaman Windows Defender ve SmartScreen'i umursamıyorum bile. 3. parti bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum.

Ben Kaspersky Plus + AdGuard kullanıyorum. Windows'u ve uygulamaları güncel tutmaya özen gösteriyorum ve periyodik olarak virüs taraması yapıyorum.

1 yıllık Norton üyeliği aldım(100tl). Ama işe yarıyor mu dersen hayır. Ara sıra Gaming Gen TR'yi engelliyor .

Hiçbir şey indirmiyorum. Hiçbir zararlı yere girmiyorum. Hep aynı linklere tıklıyorum ve hep aynı sitelerdeyim. Hep aynı uygulamaları kullanıyorum. Özetle Windows Defender bile bana çok.

Kendime güveniyorum, çoğu zaman Windows Defender ve SmartScreen'i umursamıyorum bile. 3. parti bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum.
Açıkçası bu konuda ben de bilinçliyim ancak her ihtimali düşünüyorum.

Bir ara burada ücretsiz olarak Norton 360 Deluxe 1 yıllık üyelik linki paylaşılmıştı. Hâlâ onu kullanıyorum. 3 cihazda geçerli ve VPN özelliği de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…