İşletim sistemini zararlı yazılımlardan korumak için hangi güvenlik önlemlerini alıyorsunuz?

Neye göre en iyisi? İkisinin tarayıcı uzantısı da açık kaynaklı ayrıca AdGuard daha kapsamlı engelleme sunuyor. uBlock Origin sadece tarayiciyla sınırlı.

@BursaliEfsane hocam ben zaten tarayıcı için önermiştim.AdGuard hakkında pek bilgim yok fakat uBlock Origin çok fazla tavsiye ediliyor ve bu kadar fazla kişi tavsiye ediyorsa vardır bir sebebi.tartışmak istiyorsanız da yeni konu açmanız gerekiyor,burası yeri değil.

@BursaliEfsane hocam ben zaten tarayıcı için önermiştim.AdGuard hakkında pek bilgim yok fakat uBlock Origin çok fazla tavsiye ediliyor ve bu kadar fazla kişi tavsiye ediyorsa vardır bir sebebi.tartışmak istiyorsanız da yeni konu açmanız gerekiyor,burası yeri değil.
Amacim tartışma değil sadece adguard kullanan arkadaşa ublock origin daha iyi demenizin sebebini merak etmiştim. İkisi de iyidir. Kendi filtreleri olsa da ortak kullandıkları filtreler(easylist, easyprivacy) gibi çok kullanılan filtreleri kullanıyor ikisi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı