İşletim sisteminin hangi diskte olduğu nasıl anlaşılır?

OguzWick

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

C sürücümün içindeki Windows dosyası işletim sistemim mi oluyor? C diskinin sıkıntılı çalıştıgını düşündüğüm için yeni hard disk almıştım ve işletim sistemimi yeni aldığım hard diskin içine atmak istiyorum. Fakat işletim sistemimi yeni hard diskime nasıl taşıyabilirim bilmiyorum. Format atamıyorum çünkü bilgisayarım C diskindeki Windows'a erişemediği için flash bellekle masaüstüne giriyor. Flash belleğin içindekileri (kurulum USB olarak hazırlandı) yeni hard diske atmayı düşündüm fakat flash belleğim gözükmüyor. Bilgisayar USB'siz çalışmıyor (hard disk olarak okudugunu düşünüyorum). Ben işletim sistemini yeni aldığım hard diskin içine nasıl taşıyabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dipnot; USB'yi çıkardığım anda mavi ekran alıyorum.

Sistemi taşıma şansınız yok ancak hard diske yeni kurulum yaptıktan sonra USB de bulunan dosyalarınızı taşıyabilirsiniz.

Hocam bildiğim kadarıyla bir program vardı onunla yapabiliyordunuz.

Flash BIOS'da gözüküyor mu?

Sistemi taşıma şansınız yok ancak hard diske yeni kurulum yaptıktan sonra USB de bulunan dosyalarınızı taşıyabilirsiniz.
Ben hard diske kurulum yaparsam 2 tane işletim sistemi olmaz mı? C diskinde de var işletim sistemi

Hard diske kurulum yaparken USB'yi çıkarın kurulum tamamlandıktan sonra masaüstünü görüyorken USB'yi bağlayın.

Hard diske kurulum yaparken USB'yi çıkarın kurulum tamamlandıktan sonra masaüstünü görüyorken USB'yi bağlayın.
Hard diske kurulumu nasıl yapıcam? USB bağlı değilken disk arızası hatası veriyor. Windows boot manager hatası. İsterseniz hatayı çekip atabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan yardım alarak kurulum yapabilirsiniz. Videodaki cihaz ile aynı cihaza sahip olmayabilirsiniz ama yardımcı olacaktır.

Merak ettiğim şey; C diskindeki windowsu yeni hard diske atarsam ne olur?

Merak ettiğim şey; C diskindeki windowsu yeni hard diske atarsam ne olur?
hata mi verir yoksa atmaya izin vermez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…