İşlevsellik Mi Şıklık Mı?

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Sizce hangisi daha önemli? Mesela her ekipmanı şöyle birbirine tam uyan renklerden oluşan, ama 1050'li bir sistem mi, yoksa karışık kırışık, çirkin bir kasa, 19 inç monitörü vs. olan ama 1060'lı bir sistem mi isterdiniz?
Ya da ne bileyim, rahat, performanslı ama çirkin bir araba mı, yoksa orta seviye ama güzel görünümlü bir araba mı isterdiniz?
Şahsen bence en kötü özelliklerimden biri olan işlevsellikten çok tasarıma önem vermem yüzünden göze daha hoş geleni seçerdim. Uyumlu parçalar konusunda zaafım var [emoji23]

Bilgisayar kasası masanın üstünde duracak ve bir dekor yerine geçicekse ışıklı tercih edilebilir, sonuçta bakıp keyif alabilirsiniz. Eğer çok bir fark yok ise. Hiç biyerde görükmeyecekse o paraya diğer ekipmanların bir üstünü alırım

Eğer ikisininde ortak noktası bulunuyor ise onu tercih ederim. Mesela şu an kullanış olduğum klavyeyi örnek gösterebilirim. Hem şık hem işlevsel. Bu tür aletleri ve parçaları daha çok seviyorum 50 lira daha fazla verip ortak noktalarına değinmek bana daha mantıklı geliyor. Sadece işlevsellik gereken bir ürün almam gerekiyorsa kesinlikle şıklığına bakmayacağım kesin.

İfadeler: GKD
Ben düşük bütçeli sistem topladığım için performans derim. Ama sistemde 1080 gibi kart varsa görselliğe de önem veririm. Aşağısına tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…