İşlevsellik Mi Şıklık Mı?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.343
Kasa tasarımına önem verenleri anlayamıyorum ama saygı duyuyorum tabii. Neden sistem topluyoruz, yüksek performans için. Peki neden ışıklı olmasına önem verip gereksiz masraf yapayım ki? Tasarım için ekstra harcanan parayı performansa veririm daha iyi. Bana mantıksız geliyor açıkçası ışıklı olması falan.

Kasa tasarımına önem verenleri anlayamıyorum ama saygı duyuyorum tabii. Neden sistem topluyoruz, yüksek performans için. Peki neden ışıklı olmasına önem verip gereksiz masraf yapayım ki? Tasarım için ekstra harcanan parayı performansa veririm daha iyi. Bana mantıksız geliyor açıkçası ışıklı olması falan.
Elini kaptırınca geri alamıyorsun çok pis birşey hele RGB den bahsetmiyorum bile.

Sadece ışık olarak düşünmeyin. Hatların şekilleri falan da olabilir. Mesela üçgensel hatlı ürünler kullanmak.
Elini kaptırınca geri alamıyorsun çok pis birşey hele RGB den bahsetmiyorum bile.
Öyle vallahi [emoji16]

Soruyu 6. kez okuduğumda sormak istediğini anladım, soru başka bir soruyla karıştırılabiliyor. :LOL:
Tabii ki de o soruda da olduğu gibi işlevsellik ama bu demek değildir ki şıklıkta önemli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı