İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a sert sözler: "sen insan değilsin, yatacak yerin yok"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CHP li bir vekilin paylaşımı.

Sert konuşacağım içeri alınacağım yav

Konuş ya konuş hepimiz konuşalım hatta, yıllardır Silivri korkusuyla kimseyi konuşturmadılar. Ondan bundan korkup konuşmadığımız ve bir şey yapmadığımız sürece de bizi korkutmaya devam edecekler.

Ülkenin en büyük sıkıntısı SURİYELİ VE DİĞER SIĞINMACILAR.
Ne üzerine siyaset yapsın, Sedat Peker vs üzerine mi konuşsun?

Ümit Özdağ paylaşım yapmadan önce araştırması lazım, daha yeni bir paylaşımı yalan çıktı hatta. İç işleri bakanı yardımcısını ise biraz da Türklere değer vermeye çağırıyorum, tabii kendisinde o onur varsa.

Bence MESSİ bu sezon neden kötü oynuyor onu konulsun

Ümit özdağın yaptığı siyasetin detaylı bilgilerden geçmediğini, verdiği bilgileri çarpıttığını veya yanlış aktardığını anlatmaya çalışıyor. Açıkçası ben verdiği bilgilere ne güvendim nede araştırdım yorum yapmak bana düşmez.

Kesinlikle katılıyorum. Hep kendisini haksız çıkartıyor.

Sığınmacılar üstünden siyaset yapabilir ona hiç bir şey demem. Mesele nefret dilli kullanıyor ayrıştırıcı siyaset yapıyor. Ve bence çok tehlikeli yaptığı.

Üstüne kesin olmayan bilgiler haberler paylaşıyor. Ve insanları iyice gaza getiriyor. Bu tarz bağırarak çağırarak asarım keserim siyaseti ile ülke bir gram ilerleyemez.

2023'te bakalım kimin yatacak yeri olmayacak bıyıklarını bilmem ne yaptığım.

Bir güvercine gösterdiğim saygıyı bu primatlara göstermem(genelleme değil)

İfadeler: T21
Sanırım bu hükümet Türk halkını silmeye çalışıyor, fırsat vermeyeceğiz.

İfadeler: T21
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…