İsminizden memnun musunuz?

Adımdan, kusurlarımdan, yaşımdan, yaşantımdan memnunum. Bu tarz şeyleri kafaya fazla takmayacaksın. Haydar, Yaprak vb. ismi olanlar takabilirler. 🥳🥳
Bana birisi genelde senin ismi gayler kullanıyor demişti. Potansiyel gay olma ihtimalinden dolayı kaçmıştım şahıstan. :D Kızlar seviyor, ötesine gerek yok. :D

Ha bir de seninkiler seni yaparken zorlandı mı esprilerine de maruz kalmıştım. :D

Tarık iyidir, akar. 😀 bizim ufak kuzenler Tarık Abi diye seslendikleri için, buraya da böyle yazdım. İsmimle mutluyum. Ayrıca bu vesileyle de memnun oldum efendim.

Adım Saruhan. İsmimden memnunum ve Türkiye'de nadir bulunan bir isim. Çoğu kişi ilk duyduğunda şaşırıp anlamını soruyor fakat ben bilmiyorum :D İkinci ismim Vahdet fakat bu isimden pek memnun değilim. Şansım olursa ikinci ismimi sildirmeyi düşünüyorum. Soyadımdan da memnunum.

İsimlerimdem ve soyadımdan memmunum.
ᴹᵘˢᵗᵃᶠᵃ ˢᵉʳᵈᵃʳ ᴬᵏˢᵘ
mustafaserdar.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı