ISO dosyalı PS3 oyunları nasıl RPCS3'e atılır?

Fatih Mankan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ3 12100F
16 GB 3200MHZ RAM
500 GB SSD
İndirdiğim oyunlar hep ISO dosyalı. Farklı dosya türünde nasıl bulabilirim? Veya ISO dosyasını emülatöre nasıl atabilirim?

ISO dosyasına sağ tık yapop birlikte aç de başka bir uygulama seç de sonra Dosya Gezgini'ni seç ve sonra da PS 3 Game olacak o klasörü RPCS 3'e gelip sol üstten add Games de sonra PS 3 Game klasörünü seç eğer anlamadıysan fotoğraflı şekilde anlatabilirim.

ISO dosyasına sağ tık yapop birlikte aç de başka bir uygulama seç de sonra Dosya Gezgini'ni seç ve sonra da PS 3 Game olacak o klasörü RPCS 3'e gelip sol üstten add Games de sonra PS 3 Game klasörünü seç eğer anlamadıysan fotoğraflı şekilde anlatabilirim.

Bu oyunu RPCS3'e atmayı deniyorum ama birlikte aç seçeneği yok. WinRAR'da olduğu için galiba. Bu durumda ne yapılacağını biliyor musunuz?

Bu oyunu RPCS3'e atmayı deniyorum ama birlikte aç seçeneği yok. WinRAR'da olduğu için galiba. Bu durumda ne yapılacağını biliyor musunuz?

WinRAR olaraksa daha basit sağ tık yap klasöre aktar de ve sonra RPCS3'e gel ve sol üstten add Games deyip PS3 Game klasörünü seç. Dosya ZIP veya RAR ise yöntem budur.

resim_2024-08-17_235902060.png

resim_2024-08-18_000112816.png

resim_2024-08-18_000317949.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı