İndirme butonuna sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala. Kopyaladığın bağlantıyı yeni sekmede aç. Olmazsa Firefox ile dene.Konuyu yeniden açtığım için kusura bakmayın verdiğiniz linkten PS3 güncellemesini bilgisayar için indir diyorum fakat olmuyor. Ne yapmalıyım?
Yaptım, Uncharted Drake's Fortune oynamak istiyorum oyun dosyalarını nerden bulurum?İndirme butonuna sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala. Kopyaladığın bağlantıyı yeni sekmede aç. Olmazsa Firefox ile dene.
Link vermek yasak ama BlueRoms diye aratırsan belki bir şeyler bulabilirsin.Yaptım, Uncharted Drake's Fortune oynamak istiyorum oyun dosyalarını nerden bulurum?
Hocam çözebildinizmi arayüz sorununu birde ben oynarken işlemci 90 dereceye akdar cıkıyor nasıl düzeltirim?Hocam ben rpcs3 kurduktan sonra yazılım yüklerken sorun yaşıyorum. yazılımı emulatörün içine atıp çalıştırıyorum kuruluyor ama arayüz kısmı gelmiyor. resimde de görüldüğü gibi 4.90 sürümü mevcut 4.92 yide denedim yine olmadı. nasıl çözebilirim bu durumu ?
Ben sürümü kurdum ,zaten altta kuruldu diye yazıyor arayüzü göremesemde oyunları kurdum bir sıkıntı olmadı açabildim oyunları, işlemciye gelirse bende 4060 i5 12600kf var benim işlemcide 80 üstü görüyordü aynı şekilde ekran kartıda ps3 emülatörü olduğundan sistemi zorluyor işlemci ve ekran kartın nedir ? Ekran kartın ne kadar ısınıyor ?Hocam çözebildinizmi arayüz sorununu birde ben oynarken işlemci 90 dereceye akdar cıkıyor nasıl düzeltirim?
kral ekran kartının sıcaklığına bakmadım o çok ısınmıyor 4060 işlemcimde 13400fBen sürümü kurdum ,zaten altta kuruldu diye yazıyor arayüzü göremesemde oyunları kurdum bir sıkıntı olmadı açabildim oyunları, işlemciye gelirse bende 4060 i5 12600kf var benim işlemcide 80 üstü görüyordü aynı şekilde ekran kartıda ps3 emülatörü olduğundan sistemi zorluyor işlemci ve ekran kartın nedir ? Ekran kartın ne kadar ısınıyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.