Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Eylül 2013 #11 https://www.technopat.net/forum/win...yi-usb-ye-veya-dvd-ye-atmak-icin-program.html Bunu dene buda olmazsa. Ozaman DVD'ye yazdırmak yada başka bir USB bellek denemek zorundasın.
https://www.technopat.net/forum/win...yi-usb-ye-veya-dvd-ye-atmak-icin-program.html Bunu dene buda olmazsa. Ozaman DVD'ye yazdırmak yada başka bir USB bellek denemek zorundasın.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 7 Eylül 2013 #12 cankural dedi: https://www.technopat.net/forum/win...yi-usb-ye-veya-dvd-ye-atmak-icin-program.html Bunu dene buda olmazsa Ozaman DVD'ye yazdırmak yada başka bir USB bellek denemek zorundasın. Genişletmek için tıkla... O programıda denedim ondada olmuyor. Netbook' kurmaya çalıştığım için DVD den kuramam. Ben en iyisi başka bi USB bellek ile deniyeyim.
cankural dedi: https://www.technopat.net/forum/win...yi-usb-ye-veya-dvd-ye-atmak-icin-program.html Bunu dene buda olmazsa Ozaman DVD'ye yazdırmak yada başka bir USB bellek denemek zorundasın. Genişletmek için tıkla... O programıda denedim ondada olmuyor. Netbook' kurmaya çalıştığım için DVD den kuramam. Ben en iyisi başka bi USB bellek ile deniyeyim.
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Eylül 2013 #13 Başka bir yol kalmıyor sanırsam. Keşke Win7 gibi Windows üzerinden kurabilseydik Win8'i
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Eylül 2013 #14 ISO dosyasını winrar ile bir klasöre çıkart. İçerisindeki setup.exe yi çalıştır ve Windows 8 'i kur. Hiç uğraşma USB ile
ISO dosyasını winrar ile bir klasöre çıkart. İçerisindeki setup.exe yi çalıştır ve Windows 8 'i kur. Hiç uğraşma USB ile
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 7 Eylül 2013 #15 Arkadaşlar olmuyor. Başka USB den denedim yine aynı hatayı veriyor.
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Eylül 2013 #16 THE_MILLER dedi: ISO dosyasını winrar ile bir klasöre çıkart. İçerisindeki setup.exe yi çalıştır ve Windows 8 'i kur. Hiç uğraşma USB ile Genişletmek için tıkla... Winrar gerçekten ama gerçekten DeamonTools programına göre iso dosyalarını 10 kat geç açıyor Bu bilindik bir gerçek.
THE_MILLER dedi: ISO dosyasını winrar ile bir klasöre çıkart. İçerisindeki setup.exe yi çalıştır ve Windows 8 'i kur. Hiç uğraşma USB ile Genişletmek için tıkla... Winrar gerçekten ama gerçekten DeamonTools programına göre iso dosyalarını 10 kat geç açıyor Bu bilindik bir gerçek.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 7 Eylül 2013 #17 Winrar ile çıkardım. Gene hata verdi. - - - Güncellendi - - - Anlaşılan Windows 7 ile devam edicez.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Eylül 2013 #18 32 Bit Windows 7 üzeirnden 64 Bit windows 8 kurulumu çalıştıramazsın. İndirdiğin dosya 32 bit Windows 8 iso dosyası olsaydı çalışırdı. Başka bir PC de USB ye yine bu şekilde yazdır.
32 Bit Windows 7 üzeirnden 64 Bit windows 8 kurulumu çalıştıramazsın. İndirdiğin dosya 32 bit Windows 8 iso dosyası olsaydı çalışırdı. Başka bir PC de USB ye yine bu şekilde yazdır.
É Émir Ünér Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 92 7 Eylül 2013 #19 THE_MILLER dedi: 32 Bit Windows 7 üzeirnden 64 Bit windows 8 kurulumu çalıştıramazsın. İndirdiğin dosya 32 bit Windows 8 iso dosyası olsaydı çalışırdı. Başka bir PC de USB ye yine bu şekilde yazdır. Genişletmek için tıkla... Bu dediğinizi yarın deyeceğim.
THE_MILLER dedi: 32 Bit Windows 7 üzeirnden 64 Bit windows 8 kurulumu çalıştıramazsın. İndirdiğin dosya 32 bit Windows 8 iso dosyası olsaydı çalışırdı. Başka bir PC de USB ye yine bu şekilde yazdır. Genişletmek için tıkla... Bu dediğinizi yarın deyeceğim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Eylül 2013 #20 Émir Ünér dedi: Winrar ile çıkardım. Gene hata verdi. - - - Güncellendi - - - Anlaşılan Windows 7 ile devam edicez. Genişletmek için tıkla... Acemi formatı atmayın bilmiyorsan uğraşma. Wintobootic olmuyorsa başka program ile dene bir sürü yazım aracı mevcut.
Émir Ünér dedi: Winrar ile çıkardım. Gene hata verdi. - - - Güncellendi - - - Anlaşılan Windows 7 ile devam edicez. Genişletmek için tıkla... Acemi formatı atmayın bilmiyorsan uğraşma. Wintobootic olmuyorsa başka program ile dene bir sürü yazım aracı mevcut.