Çözüldü ISO dosyasının içindeki setup dosyası ile Windows 7 kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

poyrazekozz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 7 ISO indirdim. İçine baktığımda setup olduğunu gördüm. Onu kurup Windows 7'ye geçebilir miyim?

Çözüm
Bu şekilde sürüm düşürmenizi tavsiye etmem, temiz kurulum daha iyi olacaktır. Bu arada EXE ile sürüm düşürülebilir lakin ya kullanımda sorunlar oluşabilir ya da kurmanıza izin vermez. Sürüm düşürüldüğünde C diskinde windows.old klasörü oluşur.
Kurulum ekraninda daha açılsın eğer olmazsa ne yapayım ?

Aha s!ctik fare çalışmıyor

@Maomao

@poyrazekozz bu kurulumu yapınca geri dönemeyiz, OTG kablosu alıp telefondan yeni bir kurulum USB'si hazırlayabilir veya farklı bir bilgisayardan yeniden yazdırmanız gerekebilir.

Fareyı çıkar tak yapmayı denediniz mi?

Touchpad de çalışmıyor farede tak çıkar yaptım yine de çalışmıyor
@Maomao
La kaldım boyle yardim

@poyrazekozz Windows 7'nin çoğu donanımda touchpadi çalışmıyor, fareniz kablosuz ise uyumsuz demek ki, klavye ile biraz uğraşacaksınız ama Tab ve ok tuşları ile Chrome'dan Windows 10 ISO sunu yeniden indirip yazdırın. Windows ile uğraşmak baş ağrısı hocam, Windows 10'a dönünce daha uğraşmayın bence.

Fare kablolu tanıdık birine Windows 10 format flash hazirlattirip boot dan geçmeyi deniyecegim yada bir şekilde Windows 10 a geç seçeneği ariyip ondan geçmeyi deneyeceğim yoksa harrbi s!ctim bı Windows 10 a geciym bidaha denemem bu korku yeter bana

Geçmiş olsun şimdiden hocam, performans için geçmek istiyorsanız Linux dağıtımlarını deneyin.

Ha birde wifi yok çok sıkıntı dayım Windows 10 indirme aracını telefona indirip deniym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…