Çözüldü ISO dosyasının içindeki setup dosyası ile Windows 7 kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu şekilde sürüm düşürmenizi tavsiye etmem, temiz kurulum daha iyi olacaktır. Bu arada EXE ile sürüm düşürülebilir lakin ya kullanımda sorunlar oluşabilir ya da kurmanıza izin vermez. Sürüm düşürüldüğünde C diskinde windows.old klasörü oluşur.
@poyrazekozz Windows 7'nin çoğu donanımda touchpadi çalışmıyor, fareniz kablosuz ise uyumsuz demek ki, klavye ile biraz uğraşacaksınız ama Tab ve ok tuşları ile Chrome'dan Windows 10 ISO sunu yeniden indirip yazdırın. Windows ile uğraşmak baş ağrısı hocam, Windows 10'a dönünce daha uğraşmayın bence.

Fare kablolu tanıdık birine Windows 10 format flash hazirlattirip boot dan geçmeyi deniyecegim yada bir şekilde Windows 10 a geç seçeneği ariyip ondan geçmeyi deneyeceğim yoksa harrbi s!ctim bı Windows 10 a geciym bidaha denemem bu korku yeter bana :(

Fare kablolu tanıdık birine Windows 10 format flash hazirlattirip bootdan geçmeyi deneyeceğim ya da bir şekilde Windows 10'a geç seçeneği ariyip ondan geçmeyi deneyeceğim yoksa harrbi s! Ctim bir Windows 10'a geciym bir daha denemem bu korku yeter bana :(

Geçmiş olsun şimdiden hocam, performans için geçmek istiyorsanız Linux dağıtımlarını deneyin.

@poyrazekozz Windows 7'nin çoğu donanımda touchpadi çalışmıyor, fareniz kablosuz ise uyumsuz demek ki, klavye ile biraz uğraşacaksınız ama Tab ve ok tuşları ile Chrome'dan Windows 10 ISO sunu yeniden indirip yazdırın. Windows ile uğraşmak baş ağrısı hocam, Windows 10'a dönünce daha uğraşmayın bence.
Ha birde wifi yok çok sıkıntı dayım Windows 10 indirme aracını telefona indirip deniym

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı