- Makaleler
- 2
Merhaba arkadaşlar Windows 10 için ücretsiz ve yükseltme seçeneği olmayan ISO programı önerisi verir misiniz?
UltraISO kullanıyorum. Gayet memnunum. Kullanacağın zaman deneme olarak kullan diyerek sonsuza kadar beleşe kullanabilirsiniz. Üstelik korsan yapmadanMerhaba arkadaşlar Windows 10 için ücretsiz ve yükseltme seçeneği olmayan ISO programı önerisi verir misiniz?
Ultraıso kullanıyorum. Gayet memnunum. Kullanacağın zaman deneme olarak kullan diyerek sonsuza kadar beleşe kullanabilirsiniz. Üstelik korsan yapmadan![]()
1.5 gblık dosyalarla iş yaptım. Beni hiç engellemedi.Dosya boyut limit kısıtlaması var mı?
1.5 GB'lık dosyalarla iş yaptım. Beni hiç engellemedi.
Premium örneği denediğiniz için sıkıntı çıkartmaz. Eğer sıkıntı çıkartırsa buraya yazabilirsiniz. Ayrıca buradan indirebilirsiniz: UltraISOÖrnek olarak Windows 10 ISO dosyası ihityaç olup ISO programının limit kısıtlamasını istemiyorum çünkü.
Premium örneği denediğiniz için sıkıntı çıkartmaz. Eğer sıkıntı çıkartırsa buraya yazabilirsiniz. Ayrıca buradan indirebilirsiniz: UltraISO
Bir şey değil.Müsait zamanda indireceğim öneriniz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.