Isonzo 45 TL fiyatı ile çıkışını yaptı!

Makaleler
6
Yer
İstanbul
1663066868236.png

Verdun ve Tannenberg'ün yapımcılarının yeni oyunu olan Isonzo 45 TL fiyatı ile çıkışını yaptı.
Online, gerçekçi FPS türünde oyun arayışında olan varsa kesinlikle bu fiyattan alsın oyunu.
PC tarafında oyunun fiyatı aşırı iyi, konsol için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Eki Görüntüle 1516506
Verdun ve Tannenberg'ün yapımcılarının yeni oyunu olan ısonzo 45 TL fiyatı ile çıkışını yaptı.
Online, gerçekçi FPS türünde oyun arayışında olan varsa kesinlikle bu fiyattan alsın oyunu.
PC tarafında oyunun fiyatı aşırı iyi, konsol için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Şu an aktif olarak yapımcının önceki oyunlarından Tannenberg ile verdun ı oynayan yok o oyunlar tutmamışken bunu neden çıkarma gereği duydular acaba?

Şu an aktif olarak yapımcının önceki oyunlarından Tannenberg ile verdun ı oynayan yok o oyunlar tutmamışken bunu neden çıkarma gereği duydular acaba?
Önceki oyunların oyuncu sayısı düşük de olsa belirli saatlerde dolu sunucular olabiliyordu.
Bunda diğer iki oyuna göre bayağı bir gelişme var, daha başarılı olacağını düşünüyorum. Aldım akşam indireceğim bakalım.

Oyunu indirdim 2 saat falan oynadım ve ilk izlenimlerim tahmin ettiğim gibi olumlu yönde. Vuruş hissi diğer iki oyuna göre gelişmiş. Atmosfer daha gerçekçi bir hal almış ve sınıfların daha farklı özelliklerinin olması falan güzel olmuş.
Animasyonlar nasıl hocam? Geçen oyunlarda karakterlerde biraz monotonluk vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı