Çözüldü ISO'yu OEM key ile etkinleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam onu biliyorum galiba ben yanlış anlattım keyi aldığımda etkinleştirebiliyorsam Retail'da OEM'le aynı işi yapıyorsam orem sadece fazla bilgisayarda olduğu için mi daha iyi yoksa Retail yasal olmuyor mu?

Bir bilgisayar üreticisiyseniz, veya bir ofis, okul gibi yerlerde çalışıyorsanız en az 10 bilgisayar için anahtar almanız gerekiyor. OEM (adı üzerinde Orijinal Ürün Üreticisi) bu gibi işlerde tek tek anahtar alınmasın, tek ve pahalı bir anahtarla etkinleştirilsin diye icat edilmiş.
Hocam bilgisayarda 5070 var W11 kuracağım ama Retail ile kurulum bulamadım bulursanız gönderebilir misiniz FreeDOS'tan olacak.

Hayır, hayır Microsoft'un sitesinden yapacaksınız.

x64 cihazlar için Windows 11 Disk Görüntüsü (ISO) indirin​

Bölümüne gelin, Şimdi İndir'e basın. Dosya insin, daha sonra mesaj atın.

Hayır, hayır Microsoft'un sitesinden yapacaksınız.

X64 cihazlar için Windows 11 disk görüntüsü (ISO) indirin​

Bölümüne gelin, şimdi Indir'e basın. Dosya insin, daha sonra mesaj atın.

Hocam onu biliyorum galiba ben yanlış anlattım keyi aldığımda etkinleştirebiliyorsam Retail'da OEM'le aynı işi yapıyorsam orem sadece fazla bilgisayarda olduğu için mi daha iyi yoksa Retail yasal olmuyor mu?

Bir bilgisayar üreticisiyseniz, veya bir ofis, okul gibi yerlerde çalışıyorsanız en az 10 bilgisayar için anahtar almanız gerekiyor. OEM (adı üzerinde Orijinal Ürün Üreticisi) bu gibi işlerde tek tek anahtar alınmasın, tek ve pahalı bir anahtarla etkinleştirilsin diye icat edilmiş.

Çözüm
Bir bilgisayar üreticisiyseniz, veya bir ofis, okul gibi yerlerde çalışıyorsanız en az 10 bilgisayar için anahtar almanız gerekiyor. OEM (adı üzerinde orijinal ürün üreticisi) bu gibi işlerde tek tek anahtar alınmasın, tek ve pahalı bir anahtarla etkinleştirilsin diye icat edilmiş.

Sağ olun hocam Retail alacağım o zaman.

Sağ olun hocam Retail alacağım o zaman.

Pro da MAK olmamasına dikkat et.
Retail/oem gondermezler ilk etapta genelde satıcılar.
Pro keyler iş ve kurumsallık oldugu için Microsoft bunları cabuk bloke eder.
Onun için once MAK gonderir, 1 MAK keyle yerine gore 5000 PC bile etkinleştirilir.
Piyasada bolda bulunur.
Etkinleştirme yaptırır, sonra blacklist olsa bile oem/retail gonderir.
Etkinleşmiş PC'ye blacklist oem/retail girsende PC oem/retail olmuş olur.
Satıcılar genelde bu yontemi kullanır.
Aslında farkında olmasanızda size normalde MAK satmış olurlar.
Bunun içinde para vermeye gerek yok zaten. Kendinizde yaparsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı