İspanya - İngiltere finalinde şampiyon kim olur?

Eleme tahminlerimde Avusturya ve İtalya hariç hepsi tuttu. İngiltere alır.
Adamlar İsviçre'yi zor aldılar İspanyayı mı alacaklar?

Bence İspanya şampiyon, şimdiden İspanya'ya hayırlı olsun.

Ve evet! İngiltere gene son dakika da şansa Bala bulduğu golle finale gitti. Sizce, şampiyon kim olur? İspanya olacak gibi ama futbol bu, top yuvarlak ne olacağı belli olmaz. Benim düşüncem; 2-1 İspanya. Sizin düşüncelerinize merak ediyorum.

(Malum espriyi yapan birisi olmaz umarım.)
İspanya milli takımı maçları:
İspanya 3-0 Hırvatistan
İspanya 1-0 İtalya (zor maçtı).
İspanya 1-0 Arnavutluk

Gruplardan gol yemeden çıktılar.

son 16:
İspanya 4-1 Gürcistan (sağlam bir galibiyet).

Çeyrek final:
İspanya 2-1 Almanya (erken final)

Yarı final:
İspanya 2-1 Fransa (final kıvamında)

İngiltere milli takımı maçları:
İngiltere 1-0 Sırbistan (rakibi kolay olmasına rağmen ezici üstünlük kuramadı).
İngiltere 1-1 Danimarka
İngiltere 0-0 Slovenya (çok kötü bir maçtı).

İngiltere grup maçlarını İspanya ya karşı daha kolay rakiplere rağmen daha kötü bitirdi. Farkını koyamadı.

Son 16:
İngiltere 2-1 Slovakya (yine dengi olmayan bir rakip olmasına rağmen ezici üstünlük kuramadı).

Çeyrek final:
İngiltere 1(5)-1(3) İsviçre (penaltılarda kadro kalitesi ile yendi aksi taktirde maçta çok pasifti).

Yarı final:
İngiltere 2-1 Hollanda (bu maçı iyi oynadılar denilebilir rakip de denk sayılır).

Final:
İspanya ?-?İngiltere

İspanya buraya kadar çok erken final yaşadı, gruplarda da rakipleri zorluydu. İngiltere çok daha sönük kaldı bu zamana kadarki maçlarda ispanyaya kıyasla. Benim şahsi görüşüm ispanya radikal bir karar ile 3lü defans maça çıkacak ve ofansif bir oyun sergileyecek, İngiltere klasiktir 4-2-3-1 ile maça çıkacak ve defansif bir oyun sergileyecek. Maç kesinlikle 90dk da bitmeyecektir. Uzatmalarda her iki taraf da kozlarını kullanacak ve penaltılara da kalmadan uzatmalarda 1-0 gibi bir skor ile İspanya kupayı alacak diyorum. Farklı senaryolar için de birçok yorum yapılabilir, iki taraftan birinin erken bir gol bulması oyunu tamamen alt üst edebilir.

İspanya milli takımı maçları:
İspanya 3-0 Hırvatistan.
İspanya 1-0 İtalya (zor maçtı).
İspanya 1-0 Arnavutluk.

Gruplardan gol yemeden çıktılar.

Son 16:
İspanya 4-1 Gürcistan (sağlam bir galibiyet).

Çeyrek final:
İspanya 2-1 Almanya (erken final)

Yarı final:
İspanya 2-1 Fransa (final kıvamında)

İngiltere milli takımı maçları:
İngiltere 1-0 Sırbistan (rakibi kolay olmasına rağmen ezici üstünlük kuramadı).
İngiltere 1-1 Danimarka.
İngiltere 0-0 Slovenya (çok kötü bir maçtı).

İngiltere grup maçlarını İspanya'ya karşı daha kolay rakiplere rağmen daha kötü bitirdi. Farkını koyamadı.

Son 16:
İngiltere 2-1 Slovakya (yine dengi olmayan bir rakip olmasına rağmen ezici üstünlük kuramadı).

Çeyrek final:
İngiltere 1(5)-1(3) İsviçre (penaltılarda kadro kalitesi ile yendi aksi taktirde maçta çok pasifti).

Yarı final:
İngiltere 2-1 Hollanda (bu maçı iyi oynadılar denilebilir rakip de denk sayılır).

Final:
İspanya?-?İngiltere

İspanya buraya kadar çok erken final yaşadı, gruplarda da rakipleri zorluydu. İngiltere çok daha sönük kaldı bu zamana kadarki maçlarda İspanya'ya kıyasla. Benim şahsi görüşüm İspanya radikal bir karar ile 3'lü defans maça çıkacak ve ofansif bir oyun sergileyecek, İngiltere klasiktir 4-2-3-1 ile maça çıkacak ve defansif bir oyun sergileyecek. Maç kesinlikle 90dk da bitmeyecektir. Uzatmalarda her iki taraf da kozlarını kullanacak ve penaltılara da kalmadan uzatmalarda 1-0 gibi bir skor ile İspanya kupayı alacak diyorum. Farklı senaryolar için de birçok yorum yapılabilir, iki taraftan birinin erken bir gol bulması oyunu tamamen alt üst edebilir.

Analiz işini azaltalım hocam.(!) 😃

Turnuvanın başından beri İspanya milli takımını tuttum çünkü adamlar çok iyi. Fransayı eleyen İngiltereyi de elemesini bilir.

Finale çıkacak ülkelere kadar maçlarıimin kazanacağını bildim. (keşke kupon yapsaydım)

Finalde her türlü İspanya alır. İkinci yarı İngiltere güme gidiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı